Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Düzenli olarak fake profillerle filan rahatsız eden bir tip var, küfür, hakaret gibi şeyler yok. kendisi oyun oynadığını filan sanıyor sanırım, enayi yerine koymaya çalışıyor ama artık çok sıkıldım. ya mantıklı bir çözüm bulacağım, ya da artık kendi bildiğimi okuyacağım ama bunu da yapmak istemiyorum. bu konularda işi bilen birileri varsa bana bir iki fikir verirse mükemmel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/11d/e0c/7f3/af6/038/e55/9f4/c57/128/fb9/a3_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bulunduğun ildeki savcılığa git kapıdaki adama de benim bir şikayetim var.Dökümanlarini al yanina dilekçeni yaz gerisiyle bilişim suçları ilgilensin zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Benim bi sanal sapigi bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Adamdan özür dile. ne yaptıysan artık bukadar kızdıracak. adam işi gücü bırakmış seninle uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 MasterHapLo said: savciliktan izletiyorum seni de tırsar belkibiraz geç olacak belki fakat şu işe yaradı, bulaşan eden yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar