nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Europe playerlarina 40 eurodan satilmak istenen RoS ince bir hareketle $40'a alinabilir gibime geliyor. Aramizda europe accountunda kullanmak uzere, us battle nette hesap acip kendine gift olarak RoS alan oldumu hic? Oyun Global oldugu icin bir sorun cikacagini sanmiyorum acikcasi, bu gift sistemini deneyen var mi esas merak ettigim olay o, nasil calisiyor, key mi yolluyorlar yoksa activasyon icin link mi yolluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 us diablo ile europe oynuyorum ben. ancak patch gunleri kotu oluyor. yaklasik 1 gun oyuna giremiyorsun, ya da mecburen us server oynuyorsun. us patchi once geliyor cunku ve patch yapilip yapilmamasini senin secme sansin yok. ancak eu ana oyun ile us ek paket nasil olur onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ben us den gıft alıp eu dakı char a gonderdım hıc bır sorun olmadı maıle key gelıor eu dan gırıp enter code a yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Oha, ben de daha almadım, öyle mi yapsam ki. Kafadan 10-15 euro civarı daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 dieevil said: ben us den gıft alıp eu dakı char a gonderdım hıc bır sorun olmadı maıle key gelıor eu dan gırıp enter code a yazıyorsun Saglik olsun, zamaninda ya olmazsa diye riski goze alamayip 40 euro verenlerdenim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sımdı farkettımkı 2 key gelmıs bana ,ama benım mallıgım buyuk ıhtımal ben 1 tane secıp sayfayı kapamışım herhalde sonra tekrar açtığımda ıp den onu tutmus mu artık nasıl oldu ıse 1 tane daha secınce 2 olmuş farketmemısım herhalde neyse bı tanesını kullandım ama hangısı bılmıyorum . 91,10 k.k cekmıs 85 e verım burdan .İstanbul Goztepedeyım ıster gelırsınız ısyerımde hallederiz obur turlu nakıt yada k.k odeme sonra maıl yolu ıle hallederiz. ugrasmım sımdı blıız le ıptal ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 dieevil said: sımdı farkettımkı 2 key gelmıs bana ,ama benım mallıgım buyuk ıhtımal ben 1 tane secıp sayfayı kapamışım herhalde sonra tekrar açtığımda ıp den onu tutmus mu artık nasıl oldu ıse 1 tane daha secınce 2 olmuş farketmemısım herhalde neyse bı tanesını kullandım ama hangısı bılmıyorum . 91,10 k.k cekmıs 85 e verım burdan .İstanbul Goztepedeyım ıster gelırsınız ısyerımde hallederiz obur turlu nakıt yada k.k odeme sonra maıl yolu ıle hallederiz. ugrasmım sımdı blıız le ıptal ıcın Bir arkadasim var aslinda key alacak, ona bir soyleyeyim ben bu teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ben de alabilirim eğer başka talip yoksa.. Sallarım eft istediğin zaman söyle.. dieevil said: sımdı farkettımkı 2 key gelmıs bana ,ama benım mallıgım buyuk ıhtımal ben 1 tane secıp sayfayı kapamışım herhalde sonra tekrar açtığımda ıp den onu tutmus mu artık nasıl oldu ıse 1 tane daha secınce 2 olmuş farketmemısım herhalde neyse bı tanesını kullandım ama hangısı bılmıyorum . 91,10 k.k cekmıs 85 e verım burdan .İstanbul Goztepedeyım ıster gelırsınız ısyerımde hallederiz obur turlu nakıt yada k.k odeme sonra maıl yolu ıle hallederiz. ugrasmım sımdı blıız le ıptal ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 capul said: Ben de alabilirim eğer başka talip yoksa.. Sallarım eft istediğin zaman söyle.. dieevil said: sımdı farkettımkı 2 key gelmıs bana ,ama benım mallıgım buyuk ıhtımal ben 1 tane secıp sayfayı kapamışım herhalde sonra tekrar açtığımda ıp den onu tutmus mu artık nasıl oldu ıse 1 tane daha secınce 2 olmuş farketmemısım herhalde neyse bı tanesını kullandım ama hangısı bılmıyorum . 91,10 k.k cekmıs 85 e verım burdan .İstanbul Goztepedeyım ıster gelırsınız ısyerımde hallederiz obur turlu nakıt yada k.k odeme sonra maıl yolu ıle hallederiz. ugrasmım sımdı blıız le ıptal ıcın Benim arkadas iptal oldu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Neyse ben de nasıl oluyor acep diye bakarken alıverdim gitti :) 94.16 liraya denk geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 US VPN ile Battle.net'e girseniz olur gibi geldi, çok kasmaya gerek yok. Steam'de oluyor en azından. Alma kısmından bahsediyorum tabii, key çalışır mı çalışmaz mı bilmem, denemedim. Aldım paşa paşa Euro ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 VPNle falan olmaz, ip kontrolü değil kayıtlı adres üzerinden hareket ediyorlar. Ülkeniz TRyse GG yani. Asıl adresi değiştirmek diye bi seçenek yok, ancak yeni taşındığın bölgede aldığın resmi ikametgah belgesiyle nüfus cüzdanının resmini çekip supporta mail atıyorsun, onaylarlarsa değiştiriyorlar falan. Bi ton bürokrasi koymuşlar EU abuselamasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ben bunu yaptım US'te açtığım farklı bir bnet hesabıyla, herhangi bir problem çıkmadı. Gift şeklinde çalışıyor her türlü. Bu şekilde vpn kullanılması vs. gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ben yaptım oldu; ABD hesabınada gerek yok direk hesaba login olup bölgeyi ABD seçiyorsunuz 39 Dolar oluyor fiyat giftliyorsun ve kendi hesabının mail adresine gönderiyorsun yaklaşık 5 dk içinde aktif oluyor bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 oktayca said: Ben yaptım oldu; ABD hesabınada gerek yok direk hesaba login olup bölgeyi ABD seçiyorsunuz 39 Dolar oluyor fiyat giftliyorsun ve kendi hesabının mail adresine gönderiyorsun yaklaşık 5 dk içinde aktif oluyor bu kadar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 arkadaslar 1.5 yıldır falan oynamıyorum d3 şimdi girsem ne oldu yeni exp falan mı çıktı ne yapmam lazım girince ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Expansiona yükseltcen denildiği gibi US storedan kendine gift atıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar