Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bir önerim var. biliyorsunuz blank scroll ve reg almak büyük dert bu sebepten dolayı nbl forumlarına konu açtım ve destek bekliyorum. http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=10062.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yo değil.. sabah 8 ila 9 arası kafada 4000 5000 scrol topluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 şöyle bişi var sen çok kasarsan herkes çok kasar klasik ekonomi hedesi yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gerek yok bence de. gayet casual arada bir baka baka sadece vesperda 2k scroll topladım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 çukır çıkur çakur çakır çıkur cussss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve geldiğimden beri scroll topluyorum başka hiç bir şey yapmadım anca tur atıyorum ve yeni4k scrollum oldu şuan saat 12. Ben ne zaman malzeme topluycam bu malzemeyi scrolla çeviricem ve kalan zamanımda action yapıcam ? bumu casual player Online saati fazla olan adam zaen istediği kadar scroll toplayabiliyor 999 olsa onun için zaten bişi değişmeyecek casullara yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi tam tersini düşün senin çalıştığın anlarda herkes macroda olcak full scrolle, bi lamayı 100 k dan alcan :D yine eve geldiğinde bütün kasabildiğin parayla actiona dahi çıkacak paraya ulaşamıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 999tane olsun kasan zaten kasıyor bosuna sıkıntı yapmasınlar ayrıca dediginiz gibi düşünseydi adamlar newbie centerdaki vendorları 5dkda bir resetlemezdi. bildiğin server scroll karaborsası var yapsınlar 999 herkesin kafası rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bi de abi scroll sıkıntısı için ben size istediğini yere gate açayım her seferinde max 500-600 le dönersiniz 1 turda 100 tane yazana kadar bi daha dönün yine bulursunuz. brit moonglowa bakip scroll kalmiyir ya demeyin 10 tane mage shop var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi harbi neden o kadar dert yandınız , ha gece macroya bırakıcam diosan inscription ok de ben yew daki mage shopa gidip 100 tane alioırum yaızorum o arada check ediorum çıktıkça aliorum sürekli yazio oluorum. ha tabi unattended diosan ok ama dedikleri gibi zaten çok rahat para kasılıo öle olursa iice abartılacak ekonomi klamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi yewde nerde mage shop var ben bakindim b ulamadiydim :D edit ha buldum lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 3 tane ins char var yetmiyor kardeş topladığım 4k scroll :) 999 olsun kafam rahat olsun serverı satın alamıycamm bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 serpent's hold, nujelm vb. gibi bilinmeyen şehirlerin runelarını paylaşabilcek varmı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar