forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Öss ile uğraştım, az kasmadım.. kazandım.. Tam aşkı buldum derken yanıldığımı anladım, aramaya devam dedim.. Dershaneye çok gidip geldim, sıkıldım.. Derslerden, dershaneden, testlerden, minibüslerden sıkıldım.. Kaçtım, isyanlar ettim. Değdi mi? Değdi. O kadar da fena bir yıl değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hayatımın beter yılı olarak tarihime geçti.Umarım 2005 böyle olmaz.. *!tanrıya dua eder*[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 zor bi seneydi 11 ay boyunca ama son 12. ayda geçirdiğim 16 yılın acısını çıkardım çıkarıyorum. 17 dime zevkle giricem . lise 2 dersleri bide bana girmese ah ah[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 okulzamanı boyunca ankarada ev ve kırıkkalede okul arasında mekik dokudum hep yollardaydım. Dönem başı yaklaşık 11 ders verdim ama malesef dönem başı yine 4 ders kalarak okulumu uzattım neyseki 5. yılda derslerim iyi gidiyor :) . Ot gibi bir seneydi son 4 yıllık ot gibi bir okuldaki üniversite hayatımdaki gibi. Son 2 aydır yeniden malesef kendimi ultimaya verdim. Umarım yeni yılda kurtulurum bu illetten ve kırıkkaledeki anti- sosyal okulumdan. Umarım yeni yil herkesin istediği gibi olur. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 cok kotuydu lise den mezun olamadim oss si kazandim ama liseden mezun olduum icin gidemedm...[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bomboş bir seneydi diğerleri gibi...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 tabi bu sorunun cevabı şöyle olması lazım. yıldızlı hemde. aşk (****-): Bu sene iki büyük aşk yaşadım :P birincisi çok eskiden aşık oldugum birine çok yaklaşmıştım başaramadım. kaçtı gitti uzaklara. ikinci ise hala devam ediyor. güzel geçti yani aşk olarak 2004. sağlık(*****): hiç hasta olmadım 2004 te süper bi yıl oldu yani. *!tahtaya vurur* okul (*----): tam anlamıyla bok gibi geçti. 2003 te yani ilk dönemde %80 başarı sağlamışken derslerimde 2004 bahar yarıyılında %40 gibi bi geçme oranım oluştu. :P 2004 sonbaharında ise iyice boka sardı herşey okulda. bu konuda berbattı. para (***--): bu sene daha çok mu para harcadım ne :P genel(***--): 2004 fena değildi.süperde değildi benim için çokta kötü değildi. ama 2003 ten iyiydi.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ocak subat arasi yeni umutlar subattan sonra yeni bir başlangıç nisan temmuz arası çaresi olmayan bir sıkıntı temmuz yeni tecrübeler agustos kendini dinleme eylül-ekim yeni bir başlangıç kasım aşk aralık hayal kırıklığı[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 2004 yılı haziran 20'sine kadar bombok geçti açıkçası. temmuz'da alanya felan derken güzel bir tatil yaptım. ağustos'tan beri hayatım değişti. anlatamam ki , çok fazla. büyük.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 28 $ubat hayatımın bugunune kdr en kötu gununu ve en buyuk acısını ya$adım o yuzden 2004 ten de $ubat ayındanda nefret edıyorum.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Benim icin en iyi ve en kotu yil oldu bi arada bu yil, en guzel ve en berabat seyleri bi arada yasadim bu yilda. önümüzdeki yıllara bakıcaz.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: HellHound, 27 Aralık 2003 18:45 tarihinde demiş ki: 2003'e girerken dilediklerimden hepsi gerceklesti... ne dilemistim? hic birsey... 2004'den de ayni performansi bekliyorum... aslan 2004 yilinda da performanstan kayip yok ayni boslukta bir 2005 bekliyorum... (gelecek sene quotelamak uzere bi bookmark'ini alayim ben bunun aramak zor oluyor)[signature][hline]A festivus for the rest-of-us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aşk (*): Bok gibi geçti aşk meşk yoktu doğru düzgün. Sadece sevişgenliknadir oldu o da.boktan bok ötesi sağlık(*):Yarın alerji testim var.Doktorun alerjin ilerlemiş sende ileri derecede astım var demesinden korkmuyorum.Sigaraya alerjin var dedi günde 1 paket sigara içiyorum.Ev tozuna alerjin var dedi odam temiz değil toplamıyorum bile.Polene alerjin var dedi. Polenler arasında dolaştım. Ben korkak değilim. Ölümden korkmuyorum.Ölcem diye yusuf yusuf takılacağıma, kısa yaşarım rahat yaşarım daha iyi. okul (*): tam anlamıyla bok gibi geçti. berbattı. Ortalamam beklentimden düşük çıktı. 0 lar aldım birsürü. para (*): Sene boyunca öğrenci misali süründüm hep. Taksittir borçtur. Kırk yılda bir param oldu cebimde. genel(*): 2004 boktandı 2003 gibin , 2002 gibin. Beklentilerim(*): bişi beklemiyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 2004'ün başına lise son sınıfın ikinci döneminin ve dolayısıyla her ne kadar çalışamasam da Öss stresinin damgasını vurduğunu söyleyebilirim.. Haziran itibariyle ise hayatımda düzelmeler meydana geldi. Bu Öss adamı bitiriyormuş... Aşk : İnce eleyip sık dokumaya devam ettiğim için sadece yazılan şiirlerde, denemelerde yer edinebildi. Sağlık : Tanrı'ma şükürler olsun hala yaşıyorum.. Para : Para elinin kiri, bak benim elim tertemiz.. Tüm bunları bi kenara atıp haykırdığım zaman dostlarımın adı geliyor ağzıma.. Bir dostunuz varsa gidin sıkı sıkı sarılın...[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hay dosta da. Arkadaşa da sevgilisine de okula da aile ye...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Prawler, 24 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: hay dosta da. Arkadaşa da sevgilisine de okula da aile ye... eee?[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hayatımın en renkli yılıydı herhalde ve hala da beni şaşırtmaya devam ediyor. En güzeli 2004de baba olmamdı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Renkli ve renksizdi. İlk aşkımı bu sene yaşadım vay be aşk dedikleri şey buymuş demekki dedim. Sonrasında yıkıldım. dediğim gibi renkli ve renksizdi. heyecanlı bi o kadar yorucu acılı bi o kadar zevkli[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yasadiklarim arasinda en kotusu falandi sanirim overall da.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 2004 çalışarak geçti. iş iş iş....... çalış çalış nereye kadar bilemiyorum...sonum iyi değil. 2005 te az iş çok keyif bekliyorum.hadi bakalım hayırlısı...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Spesifik bir olay olmadı. Hep aynı şeyler... Spesifik olay : London School of Economics'den MBA bursu almam, Oracle'a CEO olmam falan =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bakıyorumda dogru duzgun ask hayatından memnun olan ok. :lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Zegna, 24 Aralık 2004 02:27 tarihinde demiş ki: 6 saat oncesine kadar guzeldi. daha fazla katilamam saati saatine :)[signature][hline]It's hard to be an ornithologist and walk through a wood when all around you the world is shouting:"Bugger off, this is my bush! Aargh, the nest thief! Have sex with me, I can make my chest big and red!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yazı saymazsam sımdıye kdr yasadıım en garip yıldı valla hem ulke ıcındekı olaylar hemde benım kendı yasadıım olaylar[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 2004 yılı daha geçmediki 1 hafta falan war :P[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar