Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orc ve %25 stun yememe özellikleri

Deadmarine

Öne çıkan mesajlar

Orc oynayan arkadaşlar, orcların bu %25 stun yememe özellikleri oyun içerisinde ne kadar etkili oluyor, hiç hayatınızı kurtardığı oldu mu? Hunter için orc düşünüyorum ve yakından gelecek potansiyel stun tehlikesine az da olsa bir çare olabilirmi? Rogue oynadığım için ne kadar tehlikelidir stunlar bilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere, yuksek levellerde racial statlar hicbisi deistirmiyo. yani ha 3 int yukardasin ha asagida.

shaman acacaksan ya tauren ya orc derim. taurenlerin war stompu baya ise yarayabiliyo (kacarken war stomp (2 sn stun) + ghost wolf (1 sn cast time) sufer olabilir mesela hpn cok dusmusse)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

:) sağolun fikirlerinizi söylüyorsunuz ama arkadaşlar hunter açıyorum dedim shaman'a nereden geldik, tauren'in tipini sevmiyorum açmayı düşünmüyorum açıkcası. Orcların %25 stun yememe durumunun ne kadar etkili olduğunu açıklayabilecek uzun süre orc oynamış pvp deneyimi yaşamış kimse yokmu? Druid açacak olursam belki tauren düşünürüm çoğunlukla diğer hayvanların kılığında dolaşacağım için sorun olmaz, hem arada birde öküz olurum :)

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 23 Aralık 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şansın varsa hayat kurtarabilir bence.

edit:

denemedim ama. ama level 31 rogue karakterim ile stun dayalı bir pvp yapıyorum şu anda. stealth ile arkadan gelip cheap shot kullanıyorum. 1-2 saniye stun'ken bir iki vuruş yapıp backstab yapıyorum. biriken combolarla kidney shot yapıp tekrar stun ediyorum bir kaç saniye. sonra bir backstab daha yaptım mı genelde büyü kullanıcıysa ölmüş oluyor. ölmediyse de %50 yavaşlatan crippling potion sayesinde rahat ölüyor. grup adamı korursa ya da fear falan yersem ters tepiyor ama.

sonuçta anlatmak istediğim, stun'a dayalı taktikleri olan kişilere karşı %25 yabana atılacak bir şans olmasa gerek. yani stun korumam var diye güvenebileceğin bir şey değil. ama adamın 4 kombo harcayıp attığı kidney shot'u resist etsen iyice şaşırtmış olursun adamı.

[Bu mesaj Mirage tarafından 23 Aralık 2004 04:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 23 Aralık 2004 10:59 tarihinde demiş ki:
%25 az bir olasılık değil. Ama tabii bu ırkta hede var diye seçmek bana ters geliyor hangisini seviyorsanız o ırkı kullanın.

Hunter olarak melee sınıfının stunlarından kurtulmak çok önemli rogue oynadığım için ne kadar tehlikeliler bilirim. Ayrıca orcların tipini trollere tercih ederim ama yine de bazen racial özellikler seçeceğin classda çok önemli faydalar sağlayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 22 Aralık 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
peki sen sorulari bi konu altinda toplama ozelligi hakkinda ne dusunuyosun?bence cok guzel ve kullanisli bi ozellik,tavsiye ederim...

O zaman hem konuların karışabileceğini hemde net cevaplar alamayabileceğimi düşündüm, neyse kimin konuyu açtığına önem vermeyin farklı insanlar olduğunu farzedin.
Sosyal ağlarda paylaş

Direk Tauren Shaman ac level 20 tauren Shamanım var birde level 16 orc shamanım var.Tauren int baya bir düşük aslında ama WarStom sayısinde rogu arkana gecse bile iyibir zamanlama ile stun edebirsin ve adamın yapacağı hamleyi kesersin ayrıca bak düşman yada creep le savaşırken karşı tarafın büyyü tamamlama süreci bitmeden yananda warstom basarsan adam hem stun yiyo hemde büyüyü tamamlayamıp baştan başlamak zorunda kalıyor.[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...