shapshal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bana oynanabilirliği en yüksek 3 tane oyun sıralarmısınız?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ne tarz oyunlar? Bir de benim oynanabilirlikten anladığım rahat kumanda edilebilir, tuş karmaşası yaşatmadığı için oyuncuya fazladan, can sıkıcı bir zorluk getirmemesi. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Bir de konu belirtmemiş olsan da elimdeki oyunlara baktığımda yazabilirim buraya ilk üçümü. Ama şu anda aklıma gelen tek oyun Burnout 3. Daha vardır merak etme.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Metal gear solid 3 gta san andreas nfsu2[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ayrıca yeni çıkan PES/WE.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Kendercik, 11 Aralık 2004 07:06 tarihinde demiş ki: Ne tarz oyunlar? Bir de benim oynanabilirlikten anladığım rahat kumanda edilebilir, tuş karmaşası yaşatmadığı için oyuncuya fazladan, can sıkıcı bir zorluk getirmemesi. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? her tarzdan olabilir. bu arada yok ondan bahsetmedim yani en fazla oynayabileceğmiz , yeniden oynayabileceğimiz işte yani en uzun sıkılmadan oynayabileceğimiz oyunlar.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulture_Wolfish Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Gallop Racer Winning Eleven World Rally Championship - WRC (Hayatımın oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 öyleyse şuna oynanabilirliği yüksek değil de oynanasıca oyunlar diyelim :p Burnout 3 GTA San Andreas Pro Evolution Soccer 4[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Metal Gear Solid Serisi Mortal Kombat Wining Eleven 6[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Aralık 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yüzüklerin efendisi son çıkanda fena değil bide final fantasy XI[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sensible soccer yukarı aşağı sağ sol ve bir adet zilyon işlevli şut tuşu edit: pardon burası yapı kredi değil mi ??? (konsola baktiğimi unuttum bi an :P ) PS için gtand tourismo , PES/WE , NFS-U 1-2 geldi aklima :D [Bu mesaj hired_gun tarafından 17 Aralık 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 gta san andreas nfsu2 pes[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Burnout 3 GTA San Andreas Pro Evolution Soccer 4 ayrıca The Prince of Persia-The Sands Of The Time gerçi gelecek yıl yenisi çıkcak... o da mutlaka iyidir.. Warrior Within' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Warrior Within çıktı ya?![signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-FF XI 2-Burnout 3 3-NFS heralde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar