Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynanabilirliği En Yüksek 3 Oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana oynanabilirliği en yüksek 3 tane oyun sıralarmısınız?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Ne tarz oyunlar? Bir de benim oynanabilirlikten anladığım rahat kumanda edilebilir, tuş karmaşası yaşatmadığı için oyuncuya fazladan, can sıkıcı bir zorluk getirmemesi. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?

Bir de konu belirtmemiş olsan da elimdeki oyunlara baktığımda yazabilirim buraya ilk üçümü. Ama şu anda aklıma gelen tek oyun Burnout 3. Daha vardır merak etme.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 11 Aralık 2004 07:06 tarihinde demiş ki:
Ne tarz oyunlar? Bir de benim oynanabilirlikten anladığım rahat kumanda edilebilir, tuş karmaşası yaşatmadığı için oyuncuya fazladan, can sıkıcı bir zorluk getirmemesi. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?

her tarzdan olabilir. bu arada yok ondan bahsetmedim yani en fazla oynayabileceğmiz , yeniden oynayabileceğimiz işte yani en uzun sıkılmadan oynayabileceğimiz oyunlar.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Metal Gear Solid Serisi
Mortal Kombat
Wining Eleven 6[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore

[Bu mesaj Eternal tarafından 13 Aralık 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yüzüklerin efendisi son çıkanda fena değil bide final fantasy XI[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Mesaj tarihi:
sensible soccer
yukarı aşağı sağ sol ve bir adet zilyon işlevli şut tuşu

edit: pardon burası yapı kredi değil mi ??? (konsola baktiğimi unuttum bi an :P )
PS için gtand tourismo , PES/WE , NFS-U 1-2 geldi aklima :D

[Bu mesaj hired_gun tarafından 17 Aralık 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burnout 3
GTA San Andreas
Pro Evolution Soccer 4
ayrıca The Prince of Persia-The Sands Of The Time
gerçi gelecek yıl yenisi çıkcak...

o da mutlaka iyidir.. Warrior Within'
  • Yeni Oluştur...