toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 valla ph bitmeden char kasayım diye para kasamadım hic, o yuzden para veremedim. bugun 150k falan vermek icin ugrasıcam. hic param yok cunku parayla isim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tolga 1 k versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gel brit banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 küçük banktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kale dediğim keep kaleye para çıkmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Abi önce keep alalım, sonra hype devam ederse zaten kale parası çıkar. keep i kaldırır kale kurarız olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gazınıza tüküreyim dün ben de başladım. Yalnız şunu fark ettim ki 35 yaşından sonra UO da skill kasmak, para kasmak hele de spherede kasmak imkansıza yakınmış. Kalenizi alın gelip kahyalık yaparım, toz alırım, silahları parlatırım, yiğitler savaşa gittiğinde arkadan su falan dökerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sakın abi keep falan boşamı para kasıyoz keep ile tower ın bir farkı yok towerın alalım madem öle yan yana atalım. biz niye castle alak diyoz deprem yemiyorsun onun içindeyken öküz gibi geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 pazara kadar castle alcak para çıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bence para kasmaya devam edelim ve kale alalım. keep bombok bisey cunku verdigimiz paraya hic degmeyecek, paralar bosa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 i see talking but cant see golds pereeee pere verin bana aslında hazır para varken adalara kacıp sefa mı sürsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 seni buluruz bence. dakşdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yaw alin castlei ya keep ne abi fakir isi gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kaleyse toplamda 12m gerek daha yarısını bile toplamadık o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi tekrar söylüyorum o paralar birikene kadar insanlar bırakır oyunu, alabildiğimizi alalım geçelim, yok earthquake yemiyormuş yok şöyleymiş bırakın bunları. eğleneceğimiz şurada 1-2 hafta bir şey. hayatınız boyunca nebula'da uo oynayacakmış gibi planlar yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 katılıyorum bingildaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 vay arkadaş ne kadar zormuş 1 gün kasıp 200-300k vermek. 1 ay sonra devamı olmayacak diye yapılmayacak birşey değil, 1 ayınızı alacak birşeyde değildi maximum 2gününüzü alırdı gp kasmak. Ayrıca 1 ay sonra nolacağını kimse bilemez eğer bir guild ortamı kurulup belli bir ortam oluşturulsa kimse 1 ay sonra felan oyunu bırakmazdı asıl bu guild kurulmazsa bırak 1 ayı 2 haftaya bile kimse kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 xhi ye katılıyorum. 3 günlük eğlence için 5 gün karakter mi kasıyoruz? 1 hafta eğleneceksek guild i ne yapayım evimi alır geçerim peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 inancınız varsa insanların 2014 yılında aylarca UO oynayacağını kasın tabii, ben scroll yazıyorum sabahtan beri elimden geleni vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 1haftadır oynuyorsam sadece 2gündür scroll kasmadım scroll görmekten midem bulandı kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi guild adini Pati Clique yapsak daha guzel olmazmi? Kubat Damaj tamam kiyak espiri fln da ben begenemedim hic guild adi gibi durmuo:))))) neyse ben fikir attim begenen onaylar begenmeyen kubat der ztn hazir ufak bi vaktimiz var kararlastiralim diye isterseniz hatta baska fikri olan varsada oylama yapariz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 1 hafta sonra bırakmak ne lan ekşın yapıcaz. tame yapıcaz. dancın basıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bu arada clique in anlamini bilmeyenler icin Clique kisacasi "group of friends" anlamina gelen ingilizcede kullanilan slang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 direk pati olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bingildak said: inancınız varsa insanların 2014 yılında aylarca UO oynayacağını kasın tabii, ben scroll yazıyorum sabahtan beri elimden geleni vereceğim. işte inanmıyorsan 2 haftalık oynama için kale almaya kasmak niye? basalım set silah reg, şehirden gatele aksiyona gidip gelelim. ya da olalım chaos, full aksiyon zaten. hem inanmayıp hem kasmanızı anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar