toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kendi forumları acılmıyo madem burada acalım baslıkları. Crash sorunu yasayan var mı benim gibi? O kadar sık gocuyor ki bıktırıyor bazen. Vendor'a bye yazmak sorunu cozmedi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet çöküyor ama bu nebula ile ilgili değil. Bugüne kadar neredeyse oynadıysam hep aynı sorun.10 senedir ne denesem de bir çözüm bulamadım p.s. forumlar açıldı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 foruma giremiyorum hala. crash olayı da normalinden cok cok kotu durumda. yani baska serverda cok nadir bu sorunu yasadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Evde iki pc ile giriyorum oyuna. İkisinde de oyun aynı anda donuyor bazen. İnternet falan normal olduğu halde. Crash zaten çok can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 vendordan birşey alırken üzerine tıklamayın. Vendorun ismiyle "Ahmet buy" "Ahmet Sell" vb. diyerek alım satın yapın büyük oranda azalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 alakası yok ya resmen uonun kıllığı benim daha iki kere çöktü toplam ne buy diyorum ne bi şey dünya umurumda değil ama çökmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 xhi said: vendordan birşey alırken üzerine tıklamayın. Vendorun ismiyle "Ahmet buy" "Ahmet Sell" vb. diyerek alım satın yapın büyük oranda azalacaktır. mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar