Drall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Doğru yer mi bilemedim burası ama başka da bi yer gözüme çarpmadı bu konuyu açmak için. Dün ani ısıtıcılı şofbenim bozuldu, ben de bugün kasımpaşada bi spotçudan arçelik titanyum 65lt termosifon aldım. Montaj için bana gereken parçalar neler? duvardan dışarıya iki tane su borusu çıkıyo, tesisatın olduğuna inandım o yüzden gözümü karartıp aldım sdf. benim evin civardaki tesisatçılar 100 liradan aşağı montaj yapmıyoz dediler, ben de servisi aradım 50-60 + malzeme dediler. malzemeleri kendim karaköyden toparlayayım ucuza servisi çağırayım dedim. şofben henüz gelmedi tam modelini hatırlamıyorum ama gereken malzemeler üç aşağı beş yukarı aynıdır herhalde. neler gerekiyo bilen var mı? internette bakındım da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bi tane tesisatçı çağırman yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Termosifonu kaldıracak iki adam, matkap, dübel, sabitleyici duvar askıları, fıratpen ısıya dayanıklı boru, boru ucu kaynatıcı, üçlü priz, sigorta, Bırak adamlar yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bi boru anahtarı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 65ltlik termosifonu sen monte edemezsin çağır yapsın adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 100tl'e malzemeler dahilse yaptır gitsin. malzemeler ucuza gelmez çünkü. tesisatçı 1'e alıyorsa sen 3'e alıcan o malzemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oyleyse servisi arayayim kasimpasadan usta da buldum ama guvenemedim, servise sordum malzeme haric 50 60 tutar dedi dahil yuz lira olur herhalde diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar