Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 100Mbps download/upload bağlantım var, avrupanın devamına 55Mbps upload alıyorum (holanda). Önce backblaze denedim, hatta üyelik aldım direk baktım speedtest 15Mbps upload diyor, good enough. 1.5Mbps ile upload ediyor abi. Hatta 1 e falan düşüyor genelde. Direk refund istedim, bekliyorum. Sonra crashplan kurdum, önce bi 5.5Mbps upload başladı, e iyi falan, ayar çekeyim key vereyim şifre koyayım falan hani maksat feature varsa kullanalım. Hop, upload speed 2.2Mbps. Diyor ki istediğin herşeyi 3 aya backuplarım. Şaka mı ya, 3 ay ne? 55Mbps bağlantı var lan, 2.2Mbps nedir? Neyse, ikisini de sildim şimdi, burada hdd biraz pahalı gibi, tr'den gidince 1TB hdd çekeyim bi tane ethernetten bağlamalı, bebek gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://imgz.rotahaber.com/rotahaber/newpics/news/290120121009228916516.jpg evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 günlük yazar gibi yazmış sdfsdf. madem hollanda'dasın, o parayla u....u al, o zaman hakiki cloud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 demek istiyodum ki varsa bilen, ayda 3-4 dolara düzgün hızlı cloud backup, şeyetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 3-4 dolara safklasjfklas şakamısın ? hemde 100 ü tam almak istiyorsun... Türkiyedeki şirketlere verdiğimiz cloud sistemi var istersen onların sistemlerinde sana bi yancı hat açarim Nekadar alan istediğine bağlı para HAT 10Gbit üstü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 http://www.superonline.net/baglan/super-dunya/superdepo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Editor said: 3-4 dolara safklasjfklas şakamısın ? hemde 100 ü tam almak istiyorsun... Türkiyedeki şirketlere verdiğimiz cloud sistemi var istersen onların sistemlerinde sana bi yancı hat açarim Nekadar alan istediğine bağlı para HAT 10Gbit üstü... abi 100 istemiyorum, 10 yeter bana, yeter ki 1-2 olmasın, amerikadaliler bebek gibi ayda 3-4 dolara bu servisi alıyor zaten istediğim hızlarla ama avrupada internet bağlantıları daha iyi olmasına rağmen bişey yok. Neyse, hdd aldım tr'den gelirken, miner kasanın içine taktım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yanii Avrupada ben vericem de bireysele girmek istemiyorum işte o yüzden sadece kurumsal çalışıyoruz Ama isteyen olursada neden olmasın diyorum yani... yok vermiyoruz demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ilgili başlık bulmuşken kaynayayım sugarsync paralı oluyormuş mail gelmişti bi ara 50 gününüz falan kaldı diye. ne kullanmalı yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Masticore said: http://imgz.rotahaber.com/rotahaber/newpics/news/290120121009228916516.jpg evet afjkadjkskjaslghadkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sugarsync olayi cok kotu oldu ya =( Tresorit ve Skydrive kullaniyorum ben. Skydrive sadece dokuman klasorum icin, Office WebApps'i da yogun kullandigimdan. Onun disinda klasor klasor secerek yedekleme yapabilecegim bir Tresorit buldum, client side encryption ile de begenimi kazandi. Parasiz urunde 20 klasor yedekleyebiliyorsun ama alt klasorler buna dahil olmadigi icin cok guzel yetiyor. Bana bir de 50GB hediye ettiler =) Tek eksik yani iOS'a indirdigim dosyalari teker teker silemiyorum, bir kere sil diyince indirdigi her dosyayi siliyor. Bitcasa kullanayim demistim ama o da parali olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Client sided encryption olmazsa olmaz ya, süperonline fiyatları fena değil aslında uzun süreli planlarda ama turkcell hayatımda gördüğüm en müşteri korumayan şirketlerden, türkiyede turkcell hattımdan yurtdışı tarifesi kesti adamlar ya manyak herifler. Nesine güveniceksin? Yahu adamlar GSM positioningden yerimi başka şirketlere veriyor lan, carrefour'a gidince carrefour'dan sms atıyor, çübeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 GERGE said: Sugarsync olayi cok kotu oldu ya =( Tresorit ve Skydrive kullaniyorum ben. Skydrive sadece dokuman klasorum icin, Office WebApps'i da yogun kullandigimdan. Onun disinda klasor klasor secerek yedekleme yapabilecegim bir Tresorit buldum, client side encryption ile de begenimi kazandi. Parasiz urunde 20 klasor yedekleyebiliyorsun ama alt klasorler buna dahil olmadigi icin cok guzel yetiyor. Bana bir de 50GB hediye ettiler =) Tek eksik yani iOS'a indirdigim dosyalari teker teker silemiyorum, bir kere sil diyince indirdigi her dosyayi siliyor. Bitcasa kullanayim demistim ama o da parali olacakmis. tresorit güzelmiş çok teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar