Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kadın arasında kalmak.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

iki dakika adam olduğunu görelim de belki o zaman adam yerine koymayı düşünebiliriz.

KuddusiMavra said:

Zor iş, neyse,komşuda pişer, sana da düşer.

2 cümle kurarım sana burada ağzından tükürüklere saçarak yine kendinden geçersin. kime ne dediğine dikkat et karşılığında gelecek şeylere hazır değilsen.

adam ol.

adam yerine belki koyarız.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

iki dakika adam olduğunu görelim de belki o zaman adam yerine koymayı düşünebiliriz.

KuddusiMavra said:

2 cümle kurarım sana burada ağzından tükürüklere saçarak yine kendinden geçersin. kime ne dediğine dikkat et karşılığında gelecek şeylere hazır değilsen.

adam ol.

hadi oradan, sen kimsin beni adam yerine koyacaksın?
artist? ben mi dedim lan elalemin çükünün bekçisiyim diye?!
hem lafı atarsınız, ondan sonra da lafı yiyince ergen triplerine girersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

bingildak said:

KuddusiMavra said:

adam ol.

hadi oradan, sen kimsin beni adam yerine koyacaksın?
artist? ben mi dedim lan elalemin çükünün bekçisiyim diye?!
hem lafı atarsınız, ondan sonra da lafı yiyince ergen triplerine girersiniz.

derim demem sanane kardeşim, sana hakaret etme hakkı veriyor mu? adamla benim aramda olan bir muhabbet sen ne oluyorsun bu araya girerek? lafı yiyince derken? neden bana laf sokmaya çalışıyorsun ki içinde olmadığın muhabbette. eğer birbirimize hakaret etmek için yer arıyorsak sana öyle hakaretler ederim ki kendinden geçersin kalıbının adamı ol, kalbini kırarım.

iki dakika yaşının kalıbının adamı ol, adam sansınlar.

burada ne hallere düştüğünü hatırla. biraz ders çıkar hatalarından. ondan sonra fellik fellik başlık açarsın o nerede bu nerede diye. dikkatli ol.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

bingildak said:

sallanacak bir şey yok abi, editor var mesela 300 tane kız kaldırdı bir yılda. true story.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/3563/300-SPARTANS-POSTER-63x88__35635651_0.jpg

şöyle bir şey.

sen nereden biliyon, saydın mı yav?

abi troll ü gerçek sanıp sonra bekçi fln. yakışmıo sana
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

öğrendim, teşekkür ederim.

sen de başkasının çükünün bekçisi isen bunu ulu orta söyleme. söylüyorsan da gelebilecek sorulara, laflara tavır yapma. bir hareket yapıyorsan sonuçlarına katlanman gerekir. adamsın ya, o bakımdan.

sanane keyif benim, uğraş benim. sana mı kaldı kritiğini yapmak. git bir hava al, beyine oksijen gitsin. soru sorabilirsin, benim için hiçbir problem yok.

senin uğraşın, keyfin beni geriyor ben sana hakaret ederim diyorsan, bende o zaman sana hakaret etmeye başlarım. "sonuçlarına katlanmak" budur. istediğin buysa buyur hodri meydan.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

KuddusiMavra said:

öğrendim, teşekkür ederim.

sen de başkasının çükünün bekçisi isen bunu ulu orta söyleme. söylüyorsan da gelebilecek sorulara, laflara tavır yapma. bir hareket yapıyorsan sonuçlarına katlanman gerekir. adamsın ya, o bakımdan.

sanane keyif benim, uğraş benim. sana mı kaldı kritiğini yapmak. git bir hava al, beyine oksijen gitsin. soru sorabilirsin, benim için hiçbir problem yok.

senin uğraşın, keyfin beni geriyor ben sana hakaret ederim diyorsan, bende o zaman sana hakaret etmeye başlarım. "sonuçlarına katlanmak" budur. istediğin buysa buyur hodri meydan.

ben sana hakaret etmedim.
"çükünün bekçisiyim" ifadesini sen kullandın ve bana atarlandın. aha her şey yukarıda.
ben de buna karşılık verdim.

sana hakaret falan etmedim.

bana hakaret edemezsin. edersen şikayeti basarım.

edit: "adam ol, adam diyelim" dediğin zaman hakaret etmiş oluyorsun sayın paticik üyesi.
Sosyal ağlarda paylaş

liseliye anlatır gibi anlattım ama yine olmadı, biraz daha basit anlatayım.

1) geyik yapılmış, geyikle ilgili resim konulmuş
2) sen geyiği gerçek sanıp salak bir şey yazdığın için
3) sana salakça bir yanıt verilmiş, geyik amaçlı olarak "bekçisiyim" diye
4) sen buna bozulmuşsun, sanki seninle en ufak bir alakası varmış veya sana karşı söylenmiş bir şey gibi algılayıp "komşu da pişer sana da düşer" demişsin.
5) hakaret olan taraf "komşu da pişer sana da düşer" lafı.
6) çükünün bekçisiyim ne sana, ne o kişiye ne de genel olarak provakatif bir söylem değildir. hakaret ise ben kendime hakaret etmiş oluyorum.
7) başka bir adamın çüküyle ilgili "komşu da pişer, sana da düşer" dediğin zaman direkt olarak bana provokatif bir şey söylemiş oluyorsun.
8) ben kendime herhangi bir tonda istediğim şeyi söyleyebilirim. o adam ile bir samimiyetim var ise, ona da söyleyebilirim veya o da bana söylebilir. diğer yanda sen dış kapının mandalı : ne bana ne o kişiye, kendi aramızda veya kendimiz ile ilgili yaptığımız geyiklerle ilgili hakaret etme hakkına sahip değilsin.
9) eğer ki bu hakkı kendinde görüyorsan, sana da aynı tonda karşılık verildiğinde, sesini çıkartamazsın. forumda kaç kere millete hakaret imalı şeyler söyleyip, karşılığında hakaret edildiğinde kendini rezil rusva ettim. hala ders çıkartmıyorsun, öğrenmiyorsun.

hala anlayamıyorsan ben daha basit ve düşük bir seviyede anlatamıyorum. parasıyla anlatabilirim belki.

şikayete istediğin kadar spamlayabilirsin bu arada. elini korkak alıştırma.

tldr : kalıbının adamı ol, adam yerine belki koyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...