bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: estağfurullah, adamın çükünün bekçisi olan sensin birae sen deneyimlere dayanarak bana da düşeceğini bildiğine göre eskiden yapmışlığın, görmüş geçirmişliğin var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aha, fin de gelmiş, size eğlence olacağını sanıyorsunuz ama hayır gençler. bugün cuma ve işim çok. sakin olun. sakin kalın. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 iki dakika adam olduğunu görelim de belki o zaman adam yerine koymayı düşünebiliriz. KuddusiMavra said: Zor iş, neyse,komşuda pişer, sana da düşer. 2 cümle kurarım sana burada ağzından tükürüklere saçarak yine kendinden geçersin. kime ne dediğine dikkat et karşılığında gelecek şeylere hazır değilsen. adam ol. adam yerine belki koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 H.C. Çeto abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: aha, fin de gelmiş, size eğlence olacağını sanıyorsunuz ama hayır gençler. bugün cuma ve işim çok. sakin olun. sakin kalın. B)- cumaya gidelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bingildak said: iki dakika adam olduğunu görelim de belki o zaman adam yerine koymayı düşünebiliriz. KuddusiMavra said: Zor iş, neyse,komşuda pişer, sana da düşer. 2 cümle kurarım sana burada ağzından tükürüklere saçarak yine kendinden geçersin. kime ne dediğine dikkat et karşılığında gelecek şeylere hazır değilsen. adam ol. adam yerine belki koyarız. hadi oradan, sen kimsin beni adam yerine koyacaksın? artist? ben mi dedim lan elalemin çükünün bekçisiyim diye?! hem lafı atarsınız, ondan sonra da lafı yiyince ergen triplerine girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Fin said: KuddusiMavra said: aha, fin de gelmiş, size eğlence olacağını sanıyorsunuz ama hayır gençler. bugün cuma ve işim çok. sakin olun. sakin kalın. B)- cumaya gidelim mi ? olur,ben robinsonla tavla oynarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 DA2019 said: H.C. Çeto abi. H.C. ne canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: DA2019 said: H.C. Çeto abi. H.C. ne canım? Pesss.. Hayırlı Cumalar abi. Nası bilmezsin? ARO gibi yani. Edit: sayfabaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: bingildak said: iki dakika adam olduğunu görelim de belki o zaman adam yerine koymayı düşünebiliriz. KuddusiMavra said: Zor iş, neyse,komşuda pişer, sana da düşer. 2 cümle kurarım sana burada ağzından tükürüklere saçarak yine kendinden geçersin. kime ne dediğine dikkat et karşılığında gelecek şeylere hazır değilsen. adam ol. adam yerine belki koyarız. hadi oradan, sen kimsin beni adam yerine koyacaksın? artist? ben mi dedim lan elalemin çükünün bekçisiyim diye?! hem lafı atarsınız, ondan sonra da lafı yiyince ergen triplerine girersiniz. derim demem sanane kardeşim, sana hakaret etme hakkı veriyor mu? adamla benim aramda olan bir muhabbet sen ne oluyorsun bu araya girerek? lafı yiyince derken? neden bana laf sokmaya çalışıyorsun ki içinde olmadığın muhabbette. eğer birbirimize hakaret etmek için yer arıyorsak sana öyle hakaretler ederim ki kendinden geçersin kalıbının adamı ol, kalbini kırarım. iki dakika yaşının kalıbının adamı ol, adam sansınlar. burada ne hallere düştüğünü hatırla. biraz ders çıkar hatalarından. ondan sonra fellik fellik başlık açarsın o nerede bu nerede diye. dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://4.bp.blogspot.com/--ekR6jG4Iwk/Tw4zvKN4RCI/AAAAAAAAAn0/IX-VBCUOUvs/s1600/didnt-read-lol-chicken-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 DA2019 said: KuddusiMavra said: DA2019 said: H.C. Çeto abi. H.C. ne canım? Pesss.. Hayırlı Cumalar abi. Nası bilmezsin? ARO gibi yani. Edit: sayfabaşı. pardon canım ya, sana da hayırlı cumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hahaha garibim onu bile becerememiş ya aferin, adam ol, haddini bil. kendine hakaret edilmesini istemiyorsan insanlara yersiz şekilde hakaret etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 tamam, ben haddimi bileyim sen de başkasının çükünün bekçiliğine devam et. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 izin/onay için sağol, gerekliydi gerçekten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ayrıca gif koyacağın zaman : "didnt read gif" olarak arat, dosyanın uzantısı gif olacak yoksa öyle koyarsın hareketsiz bir şekilde mal mal bakar. doğrusu bu: http://4.bp.blogspot.com/--ekR6jG4Iwk/Tw4zvKN4RCI/AAAAAAAAAn0/IX-VBCUOUvs/s1600/didnt-read-lol-chicken-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 öğrendim, teşekkür ederim. sen de başkasının çükünün bekçisi isen bunu ulu orta söyleme. söylüyorsan da gelebilecek sorulara, laflara tavır yapma. bir hareket yapıyorsan sonuçlarına katlanman gerekir. adamsın ya, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: bingildak said: sallanacak bir şey yok abi, editor var mesela 300 tane kız kaldırdı bir yılda. true story. http://mcdn01.gittigidiyor.net/3563/300-SPARTANS-POSTER-63x88__35635651_0.jpg şöyle bir şey. sen nereden biliyon, saydın mı yav? abi troll ü gerçek sanıp sonra bekçi fln. yakışmıo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: öğrendim, teşekkür ederim. sen de başkasının çükünün bekçisi isen bunu ulu orta söyleme. söylüyorsan da gelebilecek sorulara, laflara tavır yapma. bir hareket yapıyorsan sonuçlarına katlanman gerekir. adamsın ya, o bakımdan. sanane keyif benim, uğraş benim. sana mı kaldı kritiğini yapmak. git bir hava al, beyine oksijen gitsin. soru sorabilirsin, benim için hiçbir problem yok. senin uğraşın, keyfin beni geriyor ben sana hakaret ederim diyorsan, bende o zaman sana hakaret etmeye başlarım. "sonuçlarına katlanmak" budur. istediğin buysa buyur hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 @dworgian yav bekçiyi ben demedim ki?! kendisi yazdı çükünün bekçisiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bingildak said: KuddusiMavra said: öğrendim, teşekkür ederim. sen de başkasının çükünün bekçisi isen bunu ulu orta söyleme. söylüyorsan da gelebilecek sorulara, laflara tavır yapma. bir hareket yapıyorsan sonuçlarına katlanman gerekir. adamsın ya, o bakımdan. sanane keyif benim, uğraş benim. sana mı kaldı kritiğini yapmak. git bir hava al, beyine oksijen gitsin. soru sorabilirsin, benim için hiçbir problem yok. senin uğraşın, keyfin beni geriyor ben sana hakaret ederim diyorsan, bende o zaman sana hakaret etmeye başlarım. "sonuçlarına katlanmak" budur. istediğin buysa buyur hodri meydan. ben sana hakaret etmedim. "çükünün bekçisiyim" ifadesini sen kullandın ve bana atarlandın. aha her şey yukarıda. ben de buna karşılık verdim. sana hakaret falan etmedim. bana hakaret edemezsin. edersen şikayeti basarım. edit: "adam ol, adam diyelim" dediğin zaman hakaret etmiş oluyorsun sayın paticik üyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 liseliye anlatır gibi anlattım ama yine olmadı, biraz daha basit anlatayım. 1) geyik yapılmış, geyikle ilgili resim konulmuş 2) sen geyiği gerçek sanıp salak bir şey yazdığın için 3) sana salakça bir yanıt verilmiş, geyik amaçlı olarak "bekçisiyim" diye 4) sen buna bozulmuşsun, sanki seninle en ufak bir alakası varmış veya sana karşı söylenmiş bir şey gibi algılayıp "komşu da pişer sana da düşer" demişsin. 5) hakaret olan taraf "komşu da pişer sana da düşer" lafı. 6) çükünün bekçisiyim ne sana, ne o kişiye ne de genel olarak provakatif bir söylem değildir. hakaret ise ben kendime hakaret etmiş oluyorum. 7) başka bir adamın çüküyle ilgili "komşu da pişer, sana da düşer" dediğin zaman direkt olarak bana provokatif bir şey söylemiş oluyorsun. 8) ben kendime herhangi bir tonda istediğim şeyi söyleyebilirim. o adam ile bir samimiyetim var ise, ona da söyleyebilirim veya o da bana söylebilir. diğer yanda sen dış kapının mandalı : ne bana ne o kişiye, kendi aramızda veya kendimiz ile ilgili yaptığımız geyiklerle ilgili hakaret etme hakkına sahip değilsin. 9) eğer ki bu hakkı kendinde görüyorsan, sana da aynı tonda karşılık verildiğinde, sesini çıkartamazsın. forumda kaç kere millete hakaret imalı şeyler söyleyip, karşılığında hakaret edildiğinde kendini rezil rusva ettim. hala ders çıkartmıyorsun, öğrenmiyorsun. hala anlayamıyorsan ben daha basit ve düşük bir seviyede anlatamıyorum. parasıyla anlatabilirim belki. şikayete istediğin kadar spamlayabilirsin bu arada. elini korkak alıştırma. tldr : kalıbının adamı ol, adam yerine belki koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://i284.photobucket.com/albums/ll36/Bigsteve87/Gifs/iTAmc.gif B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 tldr var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 tldr dediğin her ne ise sana hayırlı olsun. harbiden bilmiyorum anlamını. bir daha da şaka yapıyorsan kaldırabileceğin şaka yap. bu kadar ciddiye alacağını bilseydim yazmazdım o yazdıklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar