Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 deniz ustunde item kalma muhabbeti varmi halen? inscription icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 @hocaefendi eyvallah hırgızlık için gece macroya bırakmak isteyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi biz pickpocket için macrodayız zaten Gel sende katıl istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Arkadaşlar Brit'de atı nerden alıyorum bir atcıya geldim sırf pack horse ve pack lama satıyor 4 vendorda? normal at yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gel verıyım ben sana at sag ustte bulusalım bankın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 geliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 cicibeybe said: Abi biz pickpocket için macrodayız zaten Gel sende katıl istersen nirde kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi wolas bir yere gate açtı ama magincia'da mıydı nerdeydi bi o biliyo Mumble gel istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 jacabo said: cicibeybe said: Abi biz pickpocket için macrodayız zaten Gel sende katıl istersen nirde kasıyorsunuz benide alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Trene atladım beyler... Nedir şimdi loop programları anlatın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hırsız brief i veren osla iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Snoopcular nerdesiniz beyler bi ön ayak olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 energy field ile kasiom da 80-85 arasını guard zone içerisinde atabilir miyim bunu, kıllandım guard zone dışpında atiom ama bi griliğimi görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok atamazsın muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 spompas said: jacabo said: cicibeybe said: Abi biz pickpocket için macrodayız zaten Gel sende katıl istersen nirde kasıyorsunuz benide alın benide benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi hırsız briefini direk anlatayım. Kafadan 4-5 gün aralıksız ayırıcak makro vaktiniz yoksa hiç bulaşmayın. İki tane char açın içine 123897129873213 tane içki doldurun steal last target ile ÇANTAYA DEĞİL direk CHARIN ÜZERİNE tıklayarak last target makrosu yapın uo loopa bağlayın sonsuz bir cycle oluşturun. dexi 25 te kitleyin. Snoop'u bi gecede 100 lersiniz o sıkıntı değil. Ama steal çok büyük bır sıkıntı. kolay kolay çalamıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Onun için 2 tane hırsız char açın. Bi tane item için last target steal macrosu yapın. Birbirlerinden çalıp dursunlar. Olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 @Mortis field büyülerini gz de atarsan crim olursun atma sakın. @Dartanian eskiden hırsız hırsızı soyamıyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dartanian said: Onun için 2 tane hırsız char açın. Bi tane item için last target steal macrosu yapın. Birbirlerinden çalıp dursunlar. Olmuyo mu? öyle zaten iki hırsız char şeklinde dönüyo cycle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 lockpick zimbirtisi satabilecek birileri varmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Korax said: lockpick zimbirtisi satabilecek birileri varmu? ingot getirirsen yaparım sana elimde ingot sıkıntısı var yoksa direkt verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oyunda log satılmıyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hayır sanırım. bu arada sunucu durumu 634/800 diyor bu doğru mudur sizce ya bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 loglari dagitmak icin scroll falan var mi 2k logu tek tek mi vercem abi obur chara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar