Mavi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ohh be sonunda valide 3 günlük 75 milyon gelen dial up telefon faturasına dayanamadı alıcam ADSL ama şu üniversite öğrencilerine olan kampanya varmıs sanırım bizim üniversiteye 1500 kişilik kontejyan açmışlar dolmuşmudur acaba ? yarın başvursam olur mu ? ne zmn açılır hattım ?[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 1 haftada açılmıştı benim hattım. açıldı da ne oldu orası ayrı konu. sürünüyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sanırım 512kbps'lik adsl aldığımdan başvurumdan sonra 1 saat içerisinde açılmıştı ve çoğu zaman herkesin "adsl yine göçtü" diye bağırdığı zamanlarda sorunsuz kullandım. Çok nadiren bağlantı sorunum oldu. Yer: kadıköy - moda bu kadar.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bence coktan dolmu$tur mavi normal ba$vurunu yap.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 telekomdan öğrenirsin... Bana başvurduğumdan sonraki sabah bağlandıydı...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sabah 11:30 da gittim basvuru yapmaya üniversite öğrencisimisin dedi evt dedim promosyondan yararlanmak istiyorum dedim tamam öğrenci belgen yanındamı dedi hayır burda yok dedim evrakları aldım eve geldım. Bundan 2 ay önce askerlik şubesine vermek icin aldıgım öğrenci durum belgesini buldum ve evrakları doldurdum anneme imzalattım. 256 K 3 GB Kotalı Salı Günü acılır hattın dedi. Modem Tavsiye edermisiniz ? Pahalı bişey olmasın Ekonomik ve iyi bişey ?[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 zoom x4 çok pahalı değil öyle normal bi fiyatı var ve ben baya memnunum.şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. iyidir yani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 zoom 5506 çok güzel bir modem (pci) pc 8 gün boyunca açık kalmasına rağmen ellediğimde buz gibiydi modem (a.k.a test)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bilgisayarcı arkadaşım Picatel diye bir modem önerdi.Kullanıyoruz güzel dedi ? Bilen kullanan varmı ? Zoom'ların fiyatları ne kadar siz ne kadar'a aldınız ?[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 zoom u tam bılmıyorum 40$+kdv ye adsl modemler bılıorum.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Speedtouch 330 kullanıyorum ben 2 aydır, düşük hız için ideal.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 arada "," kullansan çok güzel olacak :) . Okuduğumdan b,şey anlamadım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 La havlevelaa Cmtesi günü gittim basvuru yaptım adam salı günü acılır hattın dedi peki dedim eve geldim. bugün salı ve acılmadı aradım ADSL hizmetlerini telefon numaram ile arattı basvuru yapıldıgı gözükmüyor kayıtlı değil dedi. Ne yapıcam ben simdi ne yapmalıyım ?[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 telekomu bas. öyle şey olur mu be?[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 varmı benim durumuma benzeyen bi arkadaş ?[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bana 104 milyon fatura geldi[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 müracaatını alan kişiyi dövmeye git. nerdesin hemen gelelim bizde beraber basalım orayı..:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 açıldı oh be dünya varmış.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 512 den asahısı kesmıuo abı yaaa 256k kullanıyorum 2 aydır kesmedı sımdı 512 de kesmıyo benı napıcaz?[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 adsl'i b.k götürüyor herhalde şu sıralar 512k var bende (yurtta kaldığımdan az kullanıyorum evde ) çok kötü download ediyordu. Şu aralar nasıl ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: FanTasTiC, 23 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki: 512 den asahısı kesmıuo abı yaaa 256k kullanıyorum 2 aydır kesmedı sımdı 512 de kesmıyo benı napıcaz? seni 2048 keser hocam :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar