Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL alıyorum ekiekiekei.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohh be sonunda valide 3 günlük 75 milyon gelen dial up telefon faturasına dayanamadı alıcam ADSL ama şu üniversite öğrencilerine olan kampanya varmıs sanırım bizim üniversiteye 1500 kişilik kontejyan açmışlar dolmuşmudur acaba ?

yarın başvursam olur mu ? ne zmn açılır hattım ?[signature][hline]- Kuzu
- Suç benim seni kalbime yazmışım.
Mesaj tarihi:
Sanırım 512kbps'lik adsl aldığımdan başvurumdan sonra 1 saat içerisinde açılmıştı ve çoğu zaman herkesin "adsl yine göçtü" diye bağırdığı zamanlarda sorunsuz kullandım. Çok nadiren bağlantı sorunum oldu. Yer: kadıköy - moda

bu kadar.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
Sabah 11:30 da gittim basvuru yapmaya üniversite öğrencisimisin dedi evt dedim promosyondan yararlanmak istiyorum dedim tamam öğrenci belgen yanındamı dedi hayır burda yok dedim evrakları aldım eve geldım.

Bundan 2 ay önce askerlik şubesine vermek icin aldıgım öğrenci durum belgesini buldum ve evrakları doldurdum anneme imzalattım.

256 K 3 GB Kotalı Salı Günü acılır hattın dedi.

Modem Tavsiye edermisiniz ? Pahalı bişey olmasın Ekonomik ve iyi bişey ?
[signature][hline]- Kuzu
Mesaj tarihi:
zoom 5506 çok güzel bir modem (pci)

pc 8 gün boyunca açık kalmasına rağmen ellediğimde buz gibiydi modem (a.k.a test)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
Bilgisayarcı arkadaşım Picatel diye bir modem önerdi.Kullanıyoruz güzel dedi ? Bilen kullanan varmı ?

Zoom'ların fiyatları ne kadar siz ne kadar'a aldınız ?[signature][hline]- Kuzu
Mesaj tarihi:
La havlevelaa

Cmtesi günü gittim basvuru yaptım adam salı günü acılır hattın dedi peki dedim eve geldim.

bugün salı ve acılmadı aradım ADSL hizmetlerini telefon numaram ile arattı basvuru yapıldıgı gözükmüyor kayıtlı değil dedi.

Ne yapıcam ben simdi ne yapmalıyım ?[signature][hline]- Kuzu
- Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Mesaj tarihi:
açıldı
oh be dünya varmış.[signature][hline]- Kuzu
- O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Mesaj tarihi:
adsl'i b.k götürüyor herhalde şu sıralar 512k var bende (yurtta kaldığımdan az kullanıyorum evde ) çok kötü download ediyordu.

Şu aralar nasıl ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
said:
FanTasTiC, 23 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
512 den asahısı kesmıuo abı yaaa 256k kullanıyorum 2 aydır kesmedı sımdı 512 de kesmıyo benı napıcaz?

seni 2048 keser hocam :lol:
  • Yeni Oluştur...