kami Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Selam, - 7 ay önce aldığım klavye (razer blackwidow ultimate) var, muhtemelen firmware yüzünden arıza yaptı. Garantiye vermek istiyorum ama garanti belgesi ve faturasını kaybetmişim. - İnternet sitesinden (sanalmarketim) almıştım, sitede siparişimle ilgili tüm bilgiler duruyor (Sipariş numarası, tarih, sipariş içeriği, tutar, fatura teslim bilgileri vs.) Ek olarak klavyenin arkasında seri numarası da var. - Kredi kartıyla aldığım için ekstresini çıkartabilirim diye de düşünüyorum. - Bu aleti bu bilgiler doğrultusunda fatura ve garanti belgesi olmadan garantiye verebilir miyim? Sene olmuş 2013, tüm bilgilerin sistemlerde kayıtlı olması gerekirken hala bu tarz kağıtları zorunlu koşmaları saçma değil mi? Yazılımsal olduğunu bildiğimden çöpe de atmak istemiyorum açıkçası. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Razera sorsana, cok pampik bi sirket izlenimi veriyolar, yardim ederler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 verirsin. sanalmarketim ile konuş işte. Sonuçta onların ellerinde sana kesilmiş fatura var. tarihi, nosu ıvırı zıvırı belli. sıkıntı çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sanalmarketime yazdım da fatura ve garanti belgesiyle yollayın diye cevap yollamışlar. kafam karıştı konu açayım dedim ben de, bilen eden vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben bu yüzden vatandan alışveriş yapıyorum. bir kez fatura veya garanti belgesi sormadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yanlış yapıyorsun. işlerine gelmedi mi net soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Distubitor firmalarin bazilarinda kutudaki seri numarasi ile garanti falan sorgulanabiliyor. Fatura her zaman gerekmiyor kayitlar duzgun tutuluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 TUBİ TUBİ TUBİ TUBİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 register your product böyle şeylerde işe yarıyo galiba, yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 razer müdürlüğe şikayet ederim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 illa faturasıyla gönder diyorlarsa faturasını iste sanalmarketimden eşek gibi vermek zorundalar garanti belgesine gelince s.ktirsinler sanki imzalı o garanti belgesi atarlı konuş yoksa türkiye hiç bir iş yaptıramıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Faturami kaybettim diyince yenisini yollamislardi bana. Problen olmuyor pek aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Turkiyeye yasal yollarla girmis bir urunun garanti surecini isletebilmek icin onlari istemeleri onlar acisindan islemleri kolaylastiricak bisey ama ibraz edilmesi zorunlu degil. Faturasini cok merak ediyorlarsa kendi sistemlerinden baksinlar, seri numarasi vs herseyi belli sonucta. Gerci bayiilerin de bazen sucu yok, bazi distributorler organizasyonsuz is yapmaya bayiliyor, adam gibi bi takip mekanizmalari yoksa bayiileri zor durumda birakiyor vs. Bazen de bayiiler sirf zorluk cikarmak isi yokusa surmek icin yapiyorlar. aglamayana meme yok iki turlu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar