Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 şu bilgilerde dursun burda benim çok işime yaradı. kanın hızlı dolması için your stomach is full gibi bir yazıyı ekranda görene kadar yemeniz ya da içmeniz gerekiyor. bende 5-6 kutu soda ve 6 konserva yedikten sonra ekranda karnın doydu yazısını gördükten bi 10-15 dakka sonra tamamen siyah beyaz olan renkler geri geldi. blur problemi yaşayanlar için ise eğer zombie size vurduysa ekran blur oluyor ya da random olarakda bazen bekran blur efekti ile kalıo. blur olayını çözmek için de esc-> video options'a girip çıkmanız gerekio sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 -Never drop anything while standing in a evergreen tree. Branches in the way from being able to access or pick back up. -m4 bayonet works as can opener -Canned food rarity map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yalan o canned food rarity bence. Kuzeyde hayvan gibi canned food var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Gençleri kuzeyde görmek istiyoruz ya. Güneyin köylülüğününden kurtulduğunda oyun daha bir survival hissi veriyor. Kuzeyde şizofrene bağlıyorsun, "Ayak sesi mi geldi la? Adam mı var olm? O sen misin lan? Evin arka kapısından girdim sakın beni vurma." vs vs vs. Oyun alpha'lıktan çıkınca ve baraka yapma, yemek yapma, vehicle olayı (gerçi pek istemiyorum vehicle, boku çıkabilir) çok daha iyi olur zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Yalan o canned food rarity bence. Kuzeyde hayvan gibi canned food var orta bölgelerde güneye nazaran daha az gibi food ya da bize çok fazla lootlanmış yer denk geldi. en kuzeye yarın varacaz görüşlerimi sonra ifade ederim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Hiç bir playera tam olarak güvenme, elinde silah olana ise asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GwNgTnj9hBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 adamın biri silahların armora etkisini, food poisoning i filan raporlamış güzel bişi LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar