Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FLORASAN IŞIK ANTİPATİSİ...

EharD

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim yok böyle bişi ya nerde florasan ışık yanan bi mekana girsem daralıyorum,içim bi acayip oluyo bu ışığın yandığı yerler bana çok itici geliyo. Ama bildiğimiz sarı ışık veren ampüller süper.. Kendimi acayip huzurlu hissediyorum. Var mı aranızda florasan ışığa fıttıran??
Sosyal ağlarda paylaş

Flor hasan ışıklarının dalgaboyuyla veya yaydığı radyasyonla da ilgili olabilir. Mesela bir pigment hastalığı var, cildin çok beyaz oluyor ve güneşe çıkartamıyorlar seni 1.derece yanık oluyorsun. O insanların florasan ışığa maruz kalmaları da yasak. Benzer etkiyi yapıyor.
Bu arada radyasyon deyince tutup uranyumla bir tutmayın, kesin biri laf eder şimdi.

İkinci seçenek de gözlerinde bir problem yarattığı ve bunun ruh halini bozduğu seçeneği.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DVr, 23 Aralık 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
Kardeşim yok böyle bişi ya nerde florasan ışık yanan bi mekana girsem daralıyorum,içim bi acayip oluyo bu ışığın yandığı yerler bana çok itici geliyo. Ama bildiğimiz sarı ışık veren ampüller süper.. Kendimi acayip huzurlu hissediyorum. Var mı aranızda florasan ışığa fıttıran??

bence sen kafanda fazla takıyorsun bu durumu sana tavsiyem odada bi florosan al biraz loş olsun en az bir iki saat kal odada belki desresyonunu biraz atarsın !!
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela ben florasan lambaların çok hızlı bi şekilde yanıp söndüğünü görebiliyorum çok uyuz bişi:) zor alıştım

çok hassas biri olduğumu söylüyor göz doktorum duygusal olarak diil yani

mesela çok yüksek frekans seslerini yada çok hafif bir görüntü bozukluğu çok yavaş hareket eden birşeyi farkedebiliyorum saniyede rahatsız ediyo

sırf ondan adam gibi lens takamıyorum :D kırıyo görüntüyü sinirleniyorum bende

Florasan migrenide tetikler
doğal ışık değil nası olsa
içinde bir tür gaz dışında bir tür fosfor içindeki görünmeyen ışıklar fosfordan geçince görünür hale geliyo
olurmu lan öyle şey
mis gibi sarı ışık varken

mesela benim odamda herzaman 2 ışık yanar
bitanesi beyaz ışık diğeri küçük bir sarı ışık
sırf beyaz yanınca rahatsız oluyorum
patlasada sarı ışık alsam lan patlamıyo meret[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

florosan ışık filmlerde iç daraltan sahnelerde kılanılır çünkü steril bir etki uyandırır insan içinde çünkü beyaz soğuk bir renktir.

lamb aışığı sıcak bir renktir ve filmlerde sıcak mutluluk sahnelerinde kulanılır.

florosanın sein rahatsız etmesinin nedeni fazla film izlemende olabilir :)

renkleri yorumlamanda[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cızlısı olsun cızsızı olsun girenc bir icat ya.. Gözlerinizi inanılmaz derecede yoruyo. Boktan bir aydınlatma sistemi. Heralde dünyada en cok kullanan ülkede Türkiyedir. Sokaklara bile florasan lamba koyuyolar ya ne öyle uzun uzun .....

Ampul istiyoruz kardeşim......[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
icq|Burası Bizim | aNtu
AAL '05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 23 Aralık 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
florosan ışık filmlerde iç daraltan sahnelerde kılanılır çünkü steril bir etki uyandırır insan içinde çünkü beyaz soğuk bir renktir.

lamb aışığı sıcak bir renktir ve filmlerde sıcak mutluluk sahnelerinde kulanılır.

katılıyorum ozellikle korku/gerilim filmlerinde karanlık sonu gozukmeyen koridorlardaki tek ışık yanıp sonen sinir bi florasandır genelde :)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw chemical senin florasanın yanıp söndüğünü görmen teknik olarak mümkün değil. insan gözü saniyede ortalama 24 kare yakalar. seninki yakalasa 30, bilemedin 35, hatta ve hatta 40 yakalasın. 50 kolay değil be :D

yok o kadar hassassa zaten sarıyı da yakalaman lazım çünkü sarı da devamlı yanmaz. gelen elektrik akımına göre yanıp söner. aynı şekilde onun da rahatsız etmesi lazım :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

- Ehehe bak florasan lamba keşfettim.
Edison: - N'yapacan onu bakiim uzun uzun? Bi tarafına mı?
- Kes be ampul herif! Kabahat sana gösterende.

Sahiden de sevmem florasan lambları. Sevimsiz olurlar.
Bu arada kim keşfetmiş ilk olarak flor gazının böyle bir kullanımını bilen var mı?[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 23 Aralık 2004 20:30 tarihinde demiş ki:

renkleri yorumlamanda

en azından benim için sebebi kesin buna benzer bişiler =), çünkü florasanın kırpışması falan sinir etse sarı florasanın da sinir etmesi gerekirdi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Aralık 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...