stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 başkan danışmanlığına getirilmiş sinan engin. talihsiz bir karar olarak görüyorum.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Haber hakkında bulabildiklerim. başka bir yerden alıntı yapabilecek varsa , ve yazarsa sevinirim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Madem geri gelicen sert çıkmasaydın be adam.. :D neyse hayırlısı olsun..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 tukurdugun yalamak moda olmus galiba..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yazık. üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Çok sevindim.Del bosque ye rehber olacaktır.2. devre bomba gibi geliyoruz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 beşiktaşı umarım toparlar...lig zevk vermicek yoksa..tek takım şampiyonluğa koşuyoz..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Beşiktaşa yararlı bir adam. İşallah geri döner.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Sinan Engin oyuncuları Del bosque den daha iyi bildiği kesin o yüzden yaralı olur[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 evet bak screamer o konuda haklısın...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 1 haftadır sınavlardan spor haberlerine bakıcak hiç vakit bulamadım. Sinan Engin olayı kesinleşti mi ?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bugün bazı gazetelerde yayımlanan Sinan Engin’in, Başkanımız Yıldırım Demirören’in danışmanı olduğu yolundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yıllarca Beşiktaş’a futbolcu ve menajer olarak hizmet eden Sinan Engin, Kulübümüz’de resmi bir göreve getirilmemiştir. Ancak kendisi, yurt dışında futbolcu izleme konusunda, futbol departmanımıza gönüllü olarak yardımcı olmaktadır. Sinan Engin, Göztepespor maçı için İzmir’e kafilemiz ile birlikte değil, bir Beşiktaş taraftarı olarak gitmiştir. Bilgilerinize saygılarımızla sunarız. BEŞİKTAŞ JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 göztepespor ne yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 başkan danışmanı nedir yaw bari asbaşkan fln yapsalardı :P[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 böyle işte dışardan yardım ediyor ayaklarıyla nabız yokluyorlar. kamuoyu (doğru yazdım sanırım :D ) nun göstericeği +/- tepkilere görede yeniden göreve getireceklerdir. umarım da gelir. tamam yanlışları olmuş olabilir. ama bu ülkede başarısız ve yanlışları olan insanlar hala görev başındayken bu sinan amcamız en azından yaptığı görevinde başarılı olmuşken görevi dışında bazı şeylerde yanlış yapmıştı ayrıca bu yönetim değildi sinan enginin görevine son veren diye düşünüyorum[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Azmodai, 23 Aralık 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Sinan: Reloaded Şaban Reloaded dan sonra bu olmadı ya..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar