Anelor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Var mı böyle bir hizmet? İnternetten sms göndermece avea numarasına. Bi kaç yansanayi site buldum ama güvenemedim saçmasalak yerlere numarayı kaptırmamak için de denemedim. Yardım eden güzel kardeşimden dürüm esirgemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ahaha eskiden boyle bisi vardi lan bayram mesajlarini internetten gonderiyoduk sms olarak kontur gitmesin diye teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 turkcell ilk çıkardığında sınırsızdı bu web sms olayı. o zamanlar için büyük nimetti. sonra kısıtladılar falan. şu anda var mı hala bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Su anda sms para etmedigi icin o hizmetler kalmamis olabilir ama online islemler menusune bak yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 caldirip kapatinca sizin sistemlere yuk binio mu toggie eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vodafoneda var web sms 10 tane ucretsizdi gunde.aveada vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 toggie said: Su anda sms para etmedigi icin o hizmetler kalmamis olabilir ama online islemler menusune bak yine de. şuna baktım bi umut ama yok :/ neyse yok galiba teşekkür ederim kankiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://www.avea.com.tr/web/Servisler/Islemler/Diger/WebSMS Dipnot: Sms paketin olsa bile oradan düşmez ücretli gönderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ücretli olması bozuyor işi :/ genede teşekkür ederim link için ben bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar