Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi parfümü kullanıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 21 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
Çok az kullanırım. Yalnızca özel olaylarda falan bir Hugo Boss'um var onu da yani kırk yılda bir. (Dark Blue) Okula giderken falan parfüm kullanmayı boş buluyorum...

bende boyle dusunmeyi anlamiyorum. guzel kokmanin nesi bostur allaskina? abartilmasi tabiki kotu, ama kirk yilda bir surmek daha kotu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 21 Aralık 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Çok az kullanırım. Yalnızca özel olaylarda falan bir Hugo Boss'um var onu da yani kırk yılda bir. (Dark Blue) Okula giderken falan parfüm kullanmayı boş buluyorum...

Ben de tam tersine, erkekte çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Ama çok sıkmam öyle, zaten kullandığım parfümü (Angel Man) fazla sıkarsan pamuk helva gibi kokuyorsun tüm gün =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 21 Aralık 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
212

2!2 nın kokusu hıc agır degıl cok hos gelıyor fıyat bakımından da pek el terletmıyor ama bı kere CK ye alıstım[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Razu, 21 Aralık 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
said:

ya bende fazla kullanmam parfüm ama neden güzel kokmak boş olsun ki okula giderken?

Sen kokma yeter ;)
Ayrıca deodorant yada kolanyalar okul gibi günlük bir aktivite için yeterli kokuyu sağlar bence. Yani okuldaki herkes, her insan parfüm sıksa ne olur sınıfın içi. Bizim gibi sadece deodorant sürüpde gelenler sayesinde kurtuluyorsunuz haberiniz yok heh[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
herkes parfum siksa keske. oyle kafanizda canlandirdiginizin aksine olculu kullanildigi zaman insani baymaz, kokular birbirine karisip bas dondurucu bir hava da yaratmaz. kokmamakla yetinmek asil bos bence, guzel kokmak dururken.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum benim mezun olduğum lisenin TM katı insanın burun sinirlerinde geçici felce neden olabiliyordu hehe.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 21 Aralık 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum benim mezun olduğum lisenin TM katı insanın burun sinirlerinde geçici felce neden olabiliyordu hehe.

abartı olmamak kaydı ile bence güzel kokmak iyidir.
aynı sorun bizim okulda da var bi şişe boşaltıyor parfüm sonra ben mis gibi kokuyom diye dolanıyor...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Razu tarafından 21 Aralık 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ardeth parfümü anladımda deodorant'a niye karşısın anlamadım temizlik imandan gelir,benimde bi hocam vardı kokuya deodorant'a fln karşıyım baştanda söyliyim ayaklarım kokar demişti ne kopmuştum varya[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
neden güzel kokmak boş olsun ki anlamıyorum.Dozunda olmak koşulu ile heryerde her konumda size artı puan kazandırır.Bu bir gerçek.

aehahe sırf kokusu hoşuna gitti diye birbiriyle tanışan insanlar tanıyorum. :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
bu aralar DKNY, Egoist ve Dune tercih ediyorum efenim.
Lakin en süper parfüm fahrenheit tır. budur.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
Chanel - Allure
Ultraviolet
Şiddetle tavsiye ederm[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 21 Aralık 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
ardeth parfümü anladımda deodorant'a niye karşısın anlamadım temizlik imandan gelir,benimde bi hocam vardı kokuya deodorant'a fln karşıyım baştanda söyliyim ayaklarım kokar demişti ne kopmuştum varya

ulan kim bunu dedi sizde maşallah türkiye medyası gibisiniz okuduğunuzu gördüğünüzü yorumladan çarpıtıyorsunuz[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 21 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
sizde maşallah türkiye gibisiniz okuduğunuzu gördüğünüzü çarpıtıyorsunuz

Şok şok şok... Flaş flaş flaş! Ardeth Türkiye'ye okuduğunu gördüğünü çarpıtıyor dedi![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
CK One kullandım ben de bi süre, güzel koku gerçi, ondan sora Kenzo, ondan sora da Hugo Boss kullandım ama hiçbiri Angel la yarışamaz =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

• Yeni Oluştur...