Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi parfümü kullanıyorsunuz?

Razu

Öne çıkan mesajlar

Emporio Armani ve
Hugo Boss[signature][hline]
Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
--------------------------------------
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün
dünyaya yazık olacak
Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol:
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

hmm kullanmıyorum. Daha doğrusu 5 senedir falan kullandığım bir parfüm artık adını kutusunu falanda bilmiyorum çam esansı gibi birşey hafif senede 2-3 kez doğum günleri düğünler vs. Normalde sadece deodorant zaten parfüm karşıtıyım çünkü hemen herzaman suyu çıkartılıyor işin[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 21 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
Çok az kullanırım. Yalnızca özel olaylarda falan bir Hugo Boss'um var onu da yani kırk yılda bir. (Dark Blue) Okula giderken falan parfüm kullanmayı boş buluyorum...

+1[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 21 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
Çok az kullanırım. Yalnızca özel olaylarda falan bir Hugo Boss'um var onu da yani kırk yılda bir. (Dark Blue) Okula giderken falan parfüm kullanmayı boş buluyorum...

ya bende fazla kullanmam parfüm ama neden güzel kokmak boş olsun ki okula giderken?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

ben parfüm değilde , gillette artic ice bold traş losyanı sürüom sabahları :) çok güzel kokuo .)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...