Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 benim bilgisayar msni felan downloadları tam performasla yapıo ama internet sitelerine girerken surekli sorun yasıyorum 4 deneyişte felan anca acıyorum hep acılamadı bulunamadı cart curt diip duruo net yokmus gibibilmediim bi worm felan mı cıktı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 virüs programlarıyla veya spyware tarattınmı belki ondandır ama Telekomda olabilir yani:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 valla spy sweeper ad-aware ve spybot var tarattım ama yok valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bide hijackthis dene[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hijackthis'in scanlistinin en altında "HKLM/CCS/Services/tcpip/hede hodo : Name Server: ip" gibi bir şey var, kötü bir şey midir bu, herkesde var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya paticik dısında adam akıllı site gezemiyorum neden bu bilen biri yokmu nolur cıldıracam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Çünkü paticik rulez ;)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 trojan olabilir belki. zone alarm filan yükle. edik: çok "filan" kullanıyorum bugünlerde. eksilttim bi tane.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 23 Aralık 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bir tek paticiği geziyorsan kablo nettir çünkü kablonet'in hatları fln çokunce bier tek paticik açılıyor. paticik rulez[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Luriel, 23 Aralık 2004 13:05 tarihinde demiş ki: Ya paticik dısında adam akıllı site gezemiyorum neden bu bilen biri yokmu nolur cıldıracam.. aynı sorun bendede var kablonetten dolayı galiba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar