Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 benim bilgisayar msni felan downloadları tam performasla yapıo ama internet sitelerine girerken surekli sorun yasıyorum 4 deneyişte felan anca acıyorum hep acılamadı bulunamadı cart curt diip duruo net yokmus gibibilmediim bi worm felan mı cıktı??
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 virüs programlarıyla veya spyware tarattınmı belki ondandır ama Telekomda olabilir yani:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 valla spy sweeper ad-aware ve spybot var tarattım ama yok valla..
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bide hijackthis dene[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hijackthis'in scanlistinin en altında "HKLM/CCS/Services/tcpip/hede hodo : Name Server: ip" gibi bir şey var, kötü bir şey midir bu, herkesde var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya paticik dısında adam akıllı site gezemiyorum neden bu bilen biri yokmu nolur cıldıracam..
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Çünkü paticik rulez ;)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 trojan olabilir belki. zone alarm filan yükle. edik: çok "filan" kullanıyorum bugünlerde. eksilttim bi tane.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 23 Aralık 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bir tek paticiği geziyorsan kablo nettir çünkü kablonet'in hatları fln çokunce bier tek paticik açılıyor. paticik rulez[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Luriel, 23 Aralık 2004 13:05 tarihinde demiş ki: Ya paticik dısında adam akıllı site gezemiyorum neden bu bilen biri yokmu nolur cıldıracam.. aynı sorun bendede var kablonetten dolayı galiba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar