Pasha Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bu aracla ilgili aramizda deneyimi olan var mi acaba? Esime almayi dusunuyoruz, cok test videosu izledim ama hepsi sanki biraz yanli gibi geldi bana. 2013 modeller icin konusursak (start&stop ve fren enerjisi kazanimi standart olmus) mantikli gibi gorunuyo ama bildigim kadariyla bir eski kasa passat uzerine kurulmus bir arac. Deneyimleriniz varsa ve paylasirsaniz cok sevinirim, alternatif arac onerilerine acigiz. Edit: 1.4 tsi dusunuyoruz, belirtmeyi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 2012 modelini ev arkadaşıma aracı servisteyken kullansın diye vermişlerdi 1 hafta. Araç güzel, rahat. Performansı da iyi. Ama vw grubu araçlarını alırsan highline almaya bakacaksın. Trendline kesinlikle alınmaz. Comfortline belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi cc de zaten paket yok ki bildigim motora göre değişiyor bazı özellikler; üstüne belki aksesuar alınır anca. bi de cc alınmaz bence bu ara yakında yeni kasa gelicek edicek dedi kodusu yokmuydu buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bu arada araç uzun olduğu için eşin belki bi süre şerit değiştirmelerde fln problem yaşayabilir. Kestirememe sorunu fln. Tabi alışkınsa çok sorun olmaz. Ama böyle hatchback araç kullanıp da cc'ye geçecekse biraz dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kasa degisimi passatta var, cc en erken 2 yil sonra. Almamak icin bahane degil su an :) Hatchback kullaniyo normalde ama sedan araba da kullaniyo o konuda pek acemilik cekecegini sanmiyorum. Dendigi gibi paket yok CC'de. Cogu sey standart geliyo, uzerine cam tavan, ledli farlar, alcantara doseme ve interlagos opsiyonlu izlanda grisi arac bakiyoruz ancak yil sonu olmasi dolayisiyla pek secenek yok. Edit: Test surusu yaptim fakat guzargah kisa ve trafik oldugu icin pek bisey anlamadim, yuksek hizlarda cok ses aliyo mu, genel konforu nasil? Bunlar muamma benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kaç ay bekleme süresi veriyorlar bu arada. 5-6 ayları bulabiliyordu bazen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oha o kadar varsa üstüne kas koy biraz mercedes c yada e serisi bak madem gfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Su an hazirda interlagoslu, cam tavan ve arkada elektrikli perdeli izlanda grisi arac var. Opsiyon koydurduk ama hala kararsiziz. Siparis verirsek en erken Mart deniyo fakat fiyat garantisi verilmiyo. Malum euro 2,80 kusur oldu o yuzden bir an once karar vermem gerekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 @skyfire c su an ben kullaniyorum ve yeni kasa resimleri cikti hatta martta turkiyeye gelecek deniyo, mantikli bi secim degil. E desen o kasa o motorla inanilmaz yakar ki hic gerek yok Bu arada passatturkiye forumlarina falan baktim ama gorsen hepsi merso s kullaniyo sanki. Soyle objektif bi yorum goremedim hic bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 12,9lt/100km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 anlamam ama, passatın tavanı alçak fiyatı yüksek olanı gibi sanki cc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 cc güzel araba, kullandım biraz. passatın evrimleşip adam olmuşu gibi. ama o sınıftaki tercihim olur muydu, mmmh düşünmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bizde kararsiz kaldik, bu sinifta alacak baska araba bulamiyoruz. 12,9 basmazsan veya asiri trafige girmezsen yakacagini sanmiyorum, ayni motor ayni sanziman scirocco kullandim 2 sene ve tas catlasa 10lt/100 km gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kasa agirligi ve sanziman oranlari ayni degil. Scirocco ile kiyaslamak dogru olmaz. 10 dan fazla yaktigina sahidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Reviewlarda soyledikleri abarti degil gercekse yakiti goz ardi ederdim. Sessiz, sarsintisiz cok rahat araba diyolar. Tabi neyle kiyasliyolar bunu kimse soylemiyo :) Bu yuzden deneyimi olanlar fikirlerini paylasirsa cok memnun olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 12.9 fazlaymış yahu bmw 2013 520 1.6 benzinli 10.1 litre yakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 12.9 yakar ama yaktırmayabilirsin de. Hoş altında öyle bi araç varken yaktırırsın, o da ayrı. Geçen başka bi konuda konuştuğumuz ACT'nin cc'de olması lazım. Uzun yolda sabit hızda daha fazla ekonomik olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Fren enerjisi kazanimi ve start stop var, act sadece 1.4 140 hplerde var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar