Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vw CC

Pasha

Öne çıkan mesajlar

Bu aracla ilgili aramizda deneyimi olan var mi acaba? Esime almayi dusunuyoruz, cok test videosu izledim ama hepsi sanki biraz yanli gibi geldi bana.

2013 modeller icin konusursak (start&stop ve fren enerjisi kazanimi standart olmus) mantikli gibi gorunuyo ama bildigim kadariyla bir eski kasa passat uzerine kurulmus bir arac.

Deneyimleriniz varsa ve paylasirsaniz cok sevinirim, alternatif arac onerilerine acigiz.

Edit: 1.4 tsi dusunuyoruz, belirtmeyi unutmusum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasa degisimi passatta var, cc en erken 2 yil sonra. Almamak icin bahane degil su an :)

Hatchback kullaniyo normalde ama sedan araba da kullaniyo o konuda pek acemilik cekecegini sanmiyorum.

Dendigi gibi paket yok CC'de. Cogu sey standart geliyo, uzerine cam tavan, ledli farlar, alcantara doseme ve interlagos opsiyonlu izlanda grisi arac bakiyoruz ancak yil sonu olmasi dolayisiyla pek secenek yok.

Edit: Test surusu yaptim fakat guzargah kisa ve trafik oldugu icin pek bisey anlamadim, yuksek hizlarda cok ses aliyo mu, genel konforu nasil? Bunlar muamma benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Su an hazirda interlagoslu, cam tavan ve arkada elektrikli perdeli izlanda grisi arac var. Opsiyon koydurduk ama hala kararsiziz.

Siparis verirsek en erken Mart deniyo fakat fiyat garantisi verilmiyo. Malum euro 2,80 kusur oldu o yuzden bir an once karar vermem gerekiyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

@skyfire c su an ben kullaniyorum ve yeni kasa resimleri cikti hatta martta turkiyeye gelecek deniyo, mantikli bi secim degil. E desen o kasa o motorla inanilmaz yakar ki hic gerek yok

Bu arada passatturkiye forumlarina falan baktim ama gorsen hepsi merso s kullaniyo sanki. Soyle objektif bi yorum goremedim hic bi yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...