SbNN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bayaa buldum ama hala tatmin olamadım dolayaısı ile yardımlarınızı bekliyorum...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kargo Demir Demirkan Şebnem Ferah tercihimdir. hatta beğendiğim albümleri de yazayım: Şebnem Ferah - Kadın, Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Demir Demirkan - Dünya Benim, 2004 İstanbul Kargo - Best Of Kargo, Ateş Ve Su Erkin Koray - Best Of Erkin Koray Yavuz Çetin - Satılık Kurban - Kurban Mor Ve Ötesi - Yaz, Dünya Yalan Söylüyor Duman - Eski Köprünün Altında, Belki Alışman Lazım [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Aralık 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yavuz Çetin ve Şebnem Ferah olabilir ben onları dinliyorum daha cok türkçe rock olarak.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bulutsuzluk Özlemi'ni öneririm. Öncelikle Sözlerimi Geri Alamam ve Acil Demokrasi'yi dinle...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Acil Servis , Karakedi , Pilli Bebek...Bu üçü garanti olmalı (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 mor ve otesi:bir derdim var duman:cile bulbulum zardanadam:sarisinlar bo*tur
wook Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 türkçe---morve ötesi,demir demirkan,şebnem ferah,yaşar kurt,ogün sanlısoy yabancı---linkin park,evanescence,dream theater sana önerilerim
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ustekki cvp +1 ozellikle linkin park inkiler evanescence yabana atilmazz
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yahu adam topic'de ve mesajında Türkçe diye yazmı$ hadi bi ki$i görmedi okumadı anlamadı ba$kaları nie hala +1 evet evet evanescence çok bomba mutlaka ekle falan.. biraz daha dikkat etsek hani? neyse baya bi türkçe ar$iv var Türkçe konusunda bulamadıgına yardımcı olmaya çalı$ırım ayrıca önerilere gelince Vega Aylin Aslım Fikret Kızılok Bülent Ortaçgil Dü$ sokagı sakinleri Mavi Sakal Yasar Kurt vs vs çok var daha =)
Vulture_Wolfish Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kralı koy gerisi boş.. teOman -gökdelenler -en güzel hikayem
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sen benim hediyemi ver önce.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Şebnem Ferah + Duman + Kargo + Mor ve Ötesi + Gece Yolcuları Bunlar bana yeterli geldi[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 duman yeter tek başına[signature][hline]R+
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 duman sux oldu kokocular :P içip içip çıkıyorlar heroinman herifler[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar