Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Daha bugün izledim, oldukça güzel bir film. Bu aralar sinemaya gitceklere tavsiye ederim. Şuan Capitolda oynuyor, onca abuk subuk filmin arasında izlemeye deger bir tanesi diyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 netten çekiyordum haftaya filan giderim herhalde.. Çok yoğunum.. Fragmanından bayağı beğenmiştim[hline][b]Would you die tonight for love? mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Çok güzel film tavsiye edilir gidinm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 bende onun kitabı var biraaz okudum sıkıldım kapadım sonra... zaten ilk basları sıkıcıymış[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 kitabı daha da mütişmiş .... o da tavsiye başları da beni daha fazla etkiledi aslında sonu "oldu - bitti" ye gelmiş ama çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 kendi adima uzun suredir bir filimi izlerken bu kadar zevk almamiştim ambiansından filmin yarattığı ... Marsilya sahiline gemi ile giriş sahnesi cidden çok güzel .. kitaba nazaran filimin tamami biraz oldu bittiye gelmiş ama doğal sonuçta kitabı 1-1 filim yapamazlardi .. kesinlikle izlenmeli derim ben .... [hline] napoleon boneparte : "there are only Emperors and fools"[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Kitabına bayılırım. Yani benim için, catcher in the ryh 1, monte cristo kontu 2 dir. Kaç kere okudum kim bilir. Daha sinemasına gitmek kısmet olmadı ama, ben kendimi filmi beğenmeye çoktan şartlandırdım (-8[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 bugün gazetede film ile ilgili birşeyler okudum güsele benzer gitmek lazım.[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2002 guy pearce gelmiş geçmiş islediim en güsel film olan "memento" nun oyuncusudur .. o yüsden oynadığı her filme saygı duyarım eh buna da güsel diyolardı ama bu kadar övgüyü beklemiyodum dersler yoğun ama bi ara gidios demi fiz eheh[hline]And The Story Ends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2002 cuma gittiydik gimli silthanas ve öbür arklarla süper film[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2002 hmm gidelim icabıdna yarın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kitabını gördüm aldım (bin küsür sayfa) yaklaşık 300 sayfa okudum ve hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan biri[signature][hline]"Acı var mı acı" reha muhtar "Uğur alet çalışıyor mu" şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 önceden topic olduğundan açma gereği duymadım[signature][hline]"Acı var mı acı" reha muhtar "Uğur alet çalışıyor mu" şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 okuduktan sonra filmi iyi gider hala DVD cilerrde varmıdır[signature][hline]"Acı var mı acı" reha muhtar "Uğur alet çalışıyor mu" şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 film kitaba göre bayaa kısaltma o yüzden kitabınıda okuyun derim[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar