Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monte Cristo Kontu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha bugün izledim, oldukça güzel bir film. Bu aralar sinemaya gitceklere tavsiye ederim. Şuan Capitolda oynuyor, onca abuk subuk filmin arasında izlemeye deger bir tanesi diyebilirim..
Mesaj tarihi:
kendi adima uzun suredir bir filimi izlerken bu kadar zevk almamiştim ambiansından filmin yarattığı ... Marsilya sahiline gemi ile giriş sahnesi cidden çok güzel .. kitaba nazaran filimin tamami biraz oldu bittiye gelmiş ama doğal sonuçta kitabı 1-1 filim yapamazlardi .. kesinlikle izlenmeli derim ben ....
[hline]
napoleon boneparte : "there are only Emperors and fools"[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri
Mesaj tarihi:

Kitabına bayılırım. Yani benim için, catcher in the ryh 1, monte cristo kontu 2 dir. Kaç kere okudum kim bilir. Daha sinemasına gitmek kısmet olmadı ama, ben kendimi filmi beğenmeye çoktan şartlandırdım (-8[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century

Mesaj tarihi:
guy pearce gelmiş geçmiş islediim en güsel film olan "memento" nun oyuncusudur .. o yüsden oynadığı her filme saygı duyarım

eh buna da güsel diyolardı ama bu kadar övgüyü beklemiyodum
dersler yoğun ama bi ara gidios
demi fiz eheh[hline]And The Story Ends
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
film kitaba göre bayaa kısaltma o yüzden kitabınıda okuyun derim[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...