Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FlatOut


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Oyun dünyasındaki gelişmeler insanın aklına şu soruyu getirmekte "Daha iyisi ne olabilir?"Flatout parmaklarınızdaki gücü size tekrar hissettirecek, adrenalinizi tavana çıkaracak.En azından yapımcıların oyunu tanıtımı bu şekilde.Bunu başardıklarını söyliyebiliriz 16 çeşit arabadaki ayrıntılar (özellikle onları parçaladığınızda) oldukça etkileyici.Herbirinin farklı özellikleri ve kontrolleri var . Kaza yaptığınızda neredeyse arabanın tüm parçaları kazadan etkileniyor .Parçalar koptuktan sonra arabanın içinde çalışan aksamları görebiliyorsunuz . Süspansiyon , motor , kokpitteki sürücü ... bir arabada olması gereken her şey mevcut.Yapımcıların kazalara önem verdiğini oyun sırasında fark ediyorsunuz ama olan tek şey kaza değil zorlu yarışlar süresince etkileyici efektler oyunu zevkini oldukça arttırıyor.

Gelelim oyunun göze çarpan noktalarına ;.......


daha fazla bilgi , resim ve sistem gereksimi için tıkla



[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demosunu oynadım, inanılmaz eğlenceli modları var oyunun.mesela bi modda arabayı iyice hızlandırıp rampadan uçurduktan sonra sürücüyü en yükseğe fırlatma gibi olaylar...süper eğlenceli =) ayrıca fizik ve hasar motoruda yarış oyunlarında gördüklerimin en iyisi.vurduğunuz tabelaların önce alt kısımları parçalanıyor, sonra yıkılıyorlar, tahatadan çitleri kırıp içinden geçerek kendinize kısayol yaratabiliyorsunuz...hasarlar ise sadece görüntü olarak değil, performans olarakda yansıyor oyuna.ama arabalar zaten öyle bir dağılıyorki sırf "aha acaba buraya çarparsam araba nasıl parçalanacak" diye bilerek kaza yapıyor insan :P nitroyuda bi yerlere çarptıkça kazanıyorsunuz.yani araba parçalamak mecburi :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz eğlenceli bir oyun. oyun almayı bırakmıştım (öss dolayısıyla) yinede tam sürümünü aldırdı sırf bonuslar için:)
bide oyunla ilgili küçük bi dipnot; en son nvidia sürücüleri yüklüyse bilgisayarınızda oyun sırasında alet restart atabilir, sürücüleri silip bir öncekileri yüklerseniz çözülür.
hayır ben yaşadım da bulana kadar canım çıktı, başkası yaşarsa küfretmesin diye söylüyorum:D[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaç cd oyun? çok bişi istediini düşünmüyorum gerçi..
arabalar trackmania dakilere benzio hoş[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...