Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Isteyen varsa soylesin. 2009 oncesi ve madalyali uyelere veriyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beni soktun niye kaciyosun gerge ^^ hesabı degilde bende olmayan kartlara talibim :) edıt: ama heralde extra hesabı veriyorsun,oyunu bırakmıyorsun. Yeni baslık acınca bende bırakıyosun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kacmiyorum tabii. Oyun o kadar da bos degil, en bos saatlerinde bile 200'e yakin oyuncu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi dün para verip aldım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Sen madalyasızsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 verilik derken direkt beleş mi? bende var ama soru neden veriyorsun, ben gerge'nin başlığından sonra ilk alanlardanım hatırlarsınız, ülke falan değiştim oynayamadım pek. o yüzden soruyorum neden bırakıyorsun, oyunda bi broken'lik falan mı var nedir? ha extra hesap mı var? hiçbirşey anlamadım lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Beles veriyorum, eksta hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 salla bana denemek istiyorum sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Om'ler geliyor, konuda yazin, vereyim. Bir suru om'ye cevap yazamam, toplu cevap size iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dworgian said: salla bana denemek istiyorum sonuçta posta adresini yolla. ve boylece gitmis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eyw gerge. değişik bir tarzı var oyunun. akşam bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 quixef said: Sen madalyasızsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kapı gibi 2 madalyayı boşuna basmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar