Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Slm millet. Ankara'da daimi olarak gittiğim dişçim var fakat vaktim olmadığı için oraya gidemeyeceğim bu ara. 1-2 dişim ağrı yapıyor muhtemelen de lazerli dolgu gerekecek. Bu iş için İzmir'de tavsiye edebileceğiniz diş hekimi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Karşıyaka değil ama Alsancak'ta Levent Uysal'ı önerebilirim. Özel muayenehane tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 numan kurtulmusa git tertemiz yapiyo sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 MrLevie said: Karşıyaka değil ama Alsancak'ta Levent Uysal'ı önerebilirim. Özel muayenehane tabii.. http://www.medikodent.com/index.php Ankara'da buna gidiyorum benim aslında aradığım bu tarz bir yer. İzmir'de aynı ayarda bi yer var mı acaba ? Bahsettiğin doktorun sadece adını bulabildim. Biraz detay verebilir misin diş işi şakaya gelmiyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 detay dediğini ancak şu şekilde söyleyebilirim, ailecek kendisine gidiyoruz=) alanında baya uzman biri. babamın kanal tedavisini, benim 1 dolgumu, ablamın 20lik problemlerini falan sıkıntısız halletti. gözümde doktor namına en sağlam adamlardandır. adam tek başına kıbrıs şehitleri üzerinde muayenehane işletiyor. ha tabi dediğin gibi devasa doktorların cirit attığı yer değil, tek tabanca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.izdent.com/index.html Burası iyi midir ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 valla copyright reklam mutfağı yazıyor çok çekici gelmedi=) bence Levent'le bir konuş en azından. ulan ben de adamın reklam aracıyım sanki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.atadis.com.tr/iletisim.html peki burası nasıl yarın bunlara gideceğim. basit dişlerin dolgusu için. Bir azı dişinin ağrısından ötürü daha fazla bekleyemedim karşıyakada bir dişçiye gittim akşam üstü bostanlı iskelesinin orada tek dişe 3lü kanal tedavisine 650 tl okutmaya kalktı. ankara da en güzel yerlerden birinde o fiyatı çekmezlerken yadırgadım verdiği fiyatı ki buna dolgu dahil değil. Yarın senin söylediğini de arayacağım. Kanal tedavisi ve lazer dolgu için ne kadar bayıldınız senin doktora ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Nessaftw said: Slm millet. Ankara'da daimi olarak gittiğim dişçim var fakat vaktim olmadığı için oraya gidemeyeceğim bu ara. 1-2 dişim ağrı yapıyor muhtemelen de lazerli dolgu gerekecek. Bu iş için İzmir'de tavsiye edebileceğiniz diş hekimi var mı ? Diş muayenesi için İzmir'den kalkıp Ankaraya'mı gidiyorsun her seferinde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bizim dişçinin adı abidin ehuhe. yaşlı kurt. 20 sene dayanıyo yaptığı dolgular. 5-6 sene önce 150 tl ödemiştim kanal tedavisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 barnacle said: bizim dişçinin adı abidin ehuhe. yaşlı kurt. 20 sene dayanıyo yaptığı dolgular. 5-6 sene önce 150 tl ödemiştim kanal tedavisine Vay arkadaş, Abidin sağlammış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 abi az önce 1. büyük azının bildiğin 4te 1ini kırdım tey allaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 birinci falan deyip üstüne çok ağır yükler yüklüyorsunuz dişlerinizin, sonra kırılıyorlar.yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 selam, azı/20lik diş cektirecekseniz erkek doktora gidin saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar