Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 ün en iyi spor programı ve yorumcusu?

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

degildir.
senin nasi icinden basketbol yazmak geldiyse onun da futbol gelmistir, nasi o sana karisamiosa sende ona karisma :p
turkye de de boledir en cok ilgilenilen futbol olabilir ama turkiye de spor futbol degildir. bunu tartismakta sacmadir bana gore.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

90 dakika ++
Hıncal Uluç'un biraz her şeye mualif ve her başarıyı küçümseyen tavrından sıkılsam da hala en kaliteli, popülizme taviz vermeyen ve "oynat uğurcum" denmeyen program.

[spo1=About Mave]
@mave: sende genel olarak yorum yaparken öncelikli amacın mualefet olduğunu düşünmeye başladım?

M.A.V.E: Mualif Alternatif Veletler E...
E için bir şey bulamadım. Ama bulduğum bir şey var. Son 10 sayfada kaç tane yazı, yazının sahibinin yazdıkları ile kapatılmış diye baktım. Kapatılanların çoğu aynı yazının tekrarı olarak açıldığı için kapanmış. Bir kısmı da iddaa vb kumar bazlı hareketler için bakatılmış. Açtığı konu sahibinin "gereksiz sözleri" sebebi ile kapatılan nadir kişilerden birisin. Bir bunalımda mısın? Çelişkide misin? Yoksa sivridilliyimdir gibi aptal bir özentinin içinde misin bilemiyorum. Elimde olmadan bir antipati ve önyargı oluşmaya başlıyor yazıların için. Genel olarak o an aklından geçenleri hiç akıl süzgeçinden geçirmeden yazdığını ve aklından geçenlerin de "konu/doğru nedir?" den çok "nasıl değişik olurum?" kaygısı taşıdığını düşünüyorum. Bu yazı ne bir sataşma ne bir karalamadır. Sadece ve sadece öyle veya böyle birisinden alacağın (sallar mısın yoksa böyle devam mı edersin bilemem) bir yorumdur. [/spo][signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Be silent in my presence
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki değildir..

Tüm sporlar yapılır ama en çok yapılanı futboldur...
başlama yaşı = 6'dır..Bi kazanç kapısı olarak görülür...bi bakıma doğrudur da..

Ama şimdi basketbol atletizm gibi sporlarada ilgi arttı..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...