Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Olayı


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

İsteyen olursa küçük bir organizasyon yapmaktayım.

Yılbaşına sakin bir şekilde arkadaşlarınızla muhabbet ve sohbet şeklinde girip, kalabalıktan uzak bir şekilde kutlamak isterseniz sizleride bekleriz.

Yılbaşında yapılması planlanan özel caka organizasyonları :

Öncelikle kapımız ve camların kepenkleri kapalı olacaktır, dışarıdan tanımadığımız hiç kimsenin bizi rahatsız etmiyeceği bir gece geçirmek istiyoruz. Gelen arkadaşlar kapıyı çalıp girebilirler.

Gece organizasyonları ise

Grinch kart oyunu : Grinch her sene olduğu gibi bu senede yılbaşını çalmaya çalışıyor. Onu durdurmak ise Noel Baba ve Geyiklerine kalmış durumda.

Geldiklerinde herkese rastgele kartlar verilecek ve bu kartları kimseye göstermemeleri istenecek. Hile yapanlar oyun sırasında ki sürprizleri alamayacaktır. Grinch tüm geyikleri çalarak ve Noel Babayı o gece hapis ederek yılbaşını mahvetmeyi planlıyacak ve kalanlarda onu durdurmaya çalışacak. Oyun içinde sürprizler dönecek ve kazanana özel bir Caka Grinch oyun seti verilecektir.

Yılbaşının özel eğlencesi Tombala. Gece gelmeden tombala oynanıp bir şişe özel Grinch içeceğini kimin kazandığını göreceğiz.

İsteyenler için Tabu, Monopoly, Risk, Munchkin, Uno gibi oyunlar bulunmaktadır.

Eğer bir sorun olmazsa Beer Pong masamız ile gecemizi Beer Pong turnuvasıyla süslendireceğiz.

Gecenin sonlarına doğru özel shotlarımızla Jackpot oyununu oynayacağız.

ve herkesin etrafını dikkatli izlemesini istiyoruz çünkü etrafta saklı küçük detaylar olabilir.

Bunlar dışında giriş parası veya sınırsız alkol seçenekleri yoktur (tombala kartlarını olmak paralı olacaktır sadece.). Gelip peşin bir şekilde herkes içtiği kadarını ödeyecektir. Karışıklık olmasın diye peşin çalışılacaktır. Daha sonra en son kalan arkadaşa kalıyor hesap hep :) .

edit : https://www.facebook.com/events/586932238056733/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...