Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 chrome said: Evet arkadaşlar. Büyük çoğunluğumuz iş hayatındaki profesyonellerden ve geleceğin profesyonellerinden oluşmakta. Siteye mesai saatlerinde yoğun ilgi mevcut zaten bunu okuyorsanız şu saatlerde bunun canlı birer ispatı niteliğindesiniz. Bunlar hep ama iş süresinde yapılan hareketler olduğundan. Kafa dağıtma amacının dışına çıkan her saniyesinde çalıştığınız şirkete ve kendinize ihanet etmiş oluyorsunuz. Dilediğiniz kadar hiç alakası yok çünkü, eöee madem öyle sen naapıyon mydick strike çekin bu böyle hükmünün üzerinden devam edeceğim. Bu durumun doğruluğu da çok önemli değil zaten. Bunun bir zarar olduğunu varsaydığımız takdirde paticikte, paticik ahalisinin mesai saatlerinde geçirdiği sürenin global iş dünyasında oluşturduğu iş kaybının süre ve maliyet cinsinden miktarını öngörmek istiyorum. Buradaki esas amacım da paticikten yola çıkıp facebook un global bazda yarattığı iş kaybına dair bir öngörü oluşturmak ve bunun tutarı ile elde ettiği geliri karşılaştırmak. eğer sonuç eşit çıkarsa belki bir bok bulmuş gibi sevineceğim. çeşitli ortamlarda bundan bahsedip artistlik yapacağım. Şöyle bir metodoloji izleyebiliriz. Günde mesai saatleri içerisinde bu sitede kafa dağıtma amacının dışına çıkacak kaç dakika geçirdiğinizi ve bunun maaşınız üzerinden ne kadarlık bir tutara tekabül ettiğini ve ayrıca şirketiniz için ürettiğiniz işin şirketinize ne kadar bir brüt gelir elde ettiğinin yine dakikasal bazda miktarını aşağıya yazarak başlayabilirsiniz. Ayrıca eğer süpersonik gelirli bir iş yapıyorsanız bu size gizliden golden dickinizi göstermek için de güzel bir fırsat olur. Forumu okuyan kızların zengin erkeklerle özel mesaj yoluyla tanıştığını biliyor muydunuz ;) ;) Kafa dağıtma ile ilgili de kıstasınızı şöyle vereyim. İş kanununa göre 4 saate kadar mesaili işlerde dinlenme süresi 15dk, 4-7,5 saat arası yarım saat, 7,5+ için 1 saattir. Buyurun efenim. haha abi bunun arastirmasini yuz kere yaptılar zaten direk o istatistiklere ulassaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 chrome said: ben bir forum sitesine ya da facebooka bir şeyler yazarak memleketi kurtaramıyorum sevgili kardeşim. ergenlik kafası onlar. ben çalışıyorum, üretiyorum, cari açığı kapatıyorum, gönüllülük hizmetlerimi yerine getiriyorum katkımı öyle sağlıyorum. paticiğin zararlı olduğunu da söylemiyorum bir veri çalışması bu olur da talep görürse. sen yanlış anlamışsın beni. yeah, right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 konu öldü zaten sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 diğer konuya bekleriz, asıl zarar ziyanın olduğu konuya. hani senin şu göz nuru emeklerin var ya yukarıda anlattığın. onları yiyenlerin konusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 siz takılın abi bana çok salakça geliyor bunları tartışmak kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ben yeni okudum, demek ki iyi çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yıllardır bu adamların dini imanı para diye bas bas bağıranların dedikleri şimdi ortaya dökülmeye başladı ve bunları tartışmak salakça gerçekten de. ama yok senüretmeye devam et. o cari açığı da iyi kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kamuoyu salaktır abi. hiç bir şeyi tam olarak bilmez. hep gösterildiği kadarına vakıf olur. medya manipüle edilmiştir. bağımsız kaynak yoktur. veri kirliliği çok fazla. doğru bilgiye ulaşıp onu filtrelemek için gösterilmesi gereken çaba çok fazla. ayrıca ne olmuşsa olmuş ne yapayım yani. hakim değilim, savcı değilim, politikacı değilim, polis değilim, medya mensubu değilim. benim bir oy hakkım var onu da yıllardır boş atıyorum yine boş atacağım. doğrudan demokrasiye inanıyorum ben. ama yerelde veririm yine belediyeme. bu konularla uğraşacağım sırada iki kitap okusam iki sınava girsem daha çok faydasını görüyorum ben. bence böyle gündem ile ilgili atıp tutan insanların büyük çoğunluğu boşluktan, tatminsizlikten, hayatlarında bazı eksiklikleri gidermek için tutku ile bu konularda tartışıyorlar. yoksa akıl sahibi insanın işi değil böyle saatlerce atıp tutmak. ha magazin konuşmuşsun ha bunu bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 evet abi kesinlikle çok iyi gözlemlemişsin hepimiz boş beleş adamlarız. büyük boy çekirdek paketlerini aldık önümüze bi yandan yiyip bi yandan patide yolsuzluk yapan orospu çocuklarını tartışıyoruz. sen kitap okumaya devam et, sınava gir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 öyle değil. aluriel araya girmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne diyosun sen BAKIRKÖY lü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çekirdek dediğim de çiğdem bildiğin sizin orda öyle geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 adam manyak çıktı sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi şimdi işsiz biz mi oluyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bir yandan iş sağlığı ve güvenliği çalışıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 onu demiyom, benim 10 küsur senede attığım mesajın 4 katını sen1 senede atınca, yinede benmi işssiz oluyom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hayır daha az katılımcı biri oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 tişikkirler sipirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 chrome said: kamuoyu salaktır abi. hiç bir şeyi tam olarak bilmez. hep gösterildiği kadarına vakıf olur. medya manipüle edilmiştir. bağımsız kaynak yoktur. veri kirliliği çok fazla. doğru bilgiye ulaşıp onu filtrelemek için gösterilmesi gereken çaba çok fazla. ayrıca ne olmuşsa olmuş ne yapayım yani. hakim değilim, savcı değilim, politikacı değilim, polis değilim, medya mensubu değilim. benim bir oy hakkım var onu da yıllardır boş atıyorum yine boş atacağım. doğrudan demokrasiye inanıyorum ben. ama yerelde veririm yine belediyeme. bu konularla uğraşacağım sırada iki kitap okusam iki sınava girsem daha çok faydasını görüyorum ben. bence böyle gündem ile ilgili atıp tutan insanların büyük çoğunluğu boşluktan, tatminsizlikten, hayatlarında bazı eksiklikleri gidermek için tutku ile bu konularda tartışıyorlar. yoksa akıl sahibi insanın işi değil böyle saatlerce atıp tutmak. ha magazin konuşmuşsun ha bunu bir farkı yok. leeee€€eeeeel poponu tırmaladığın iş hayatının yasalarını peygamberler getiriyor zannediyorsun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ayrıca paticik ile fesbuku bir tutmuş. taş olursun yemin ediyorum. taş olursun diyen bir milyon kişi de bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 garbıca açmış topici bende post kasıyom diye töbeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 calismak icin dünyaya gelmedik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sen calis ben engel olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ya bir şey soracağım sizlere. ben vasat, kötü ve daha kötü arasında bir seçim yapmak zorunda mıyım? hiçbirini seçmiyorum arkadaşım. hiçbirini seçmeme hakkım da var. hem böylelikle beni temsil eden kimse olmadığı için, temsil edenlerin yaptıklarından dolayı bir vicdan azabı da yaşamıyorum. tepkimi bu şekilde gösteriyorum. ayrıca temsil falan da edilmek istemiyorum. ama düzen bu şekilde. böyle uyum sağlıyorum ben de. bu arada biraz okursan göreceksin bizim yasaların tüzüklerin yönetmeliklerin alayı avrupa birliği çerçevelerinden arak. yani a da gelse aynılarını getiriyor b de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sorun yasalarda degil ki onların uygulama bicimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar