Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik forumunun global bazda dünyadaki iş hayatına verdiği zarar hakkında bir öngörü

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

Evet arkadaşlar.
Büyük çoğunluğumuz iş hayatındaki profesyonellerden ve geleceğin profesyonellerinden oluşmakta.
Siteye mesai saatlerinde yoğun ilgi mevcut zaten bunu okuyorsanız şu saatlerde bunun canlı birer ispatı niteliğindesiniz.

Bunlar hep ama iş süresinde yapılan hareketler olduğundan. Kafa dağıtma amacının dışına çıkan her saniyesinde çalıştığınız şirkete ve kendinize ihanet etmiş oluyorsunuz. Dilediğiniz kadar hiç alakası yok çünkü, eöee madem öyle sen naapıyon mydick strike çekin bu böyle hükmünün üzerinden devam edeceğim.

Bu durumun doğruluğu da çok önemli değil zaten. Bunun bir zarar olduğunu varsaydığımız takdirde paticikte, paticik ahalisinin mesai saatlerinde geçirdiği sürenin global iş dünyasında oluşturduğu iş kaybının süre ve maliyet cinsinden miktarını öngörmek istiyorum. Buradaki esas amacım da paticikten yola çıkıp facebook un global bazda yarattığı iş kaybına dair bir öngörü oluşturmak ve bunun tutarı ile elde ettiği geliri karşılaştırmak. eğer sonuç eşit çıkarsa belki bir bok bulmuş gibi sevineceğim. çeşitli ortamlarda bundan bahsedip artistlik yapacağım.

Şöyle bir metodoloji izleyebiliriz.
Günde mesai saatleri içerisinde bu sitede kafa dağıtma amacının dışına çıkacak kaç dakika geçirdiğinizi ve bunun maaşınız üzerinden ne kadarlık bir tutara tekabül ettiğini ve ayrıca şirketiniz için ürettiğiniz işin şirketinize ne kadar bir brüt gelir elde ettiğinin yine dakikasal bazda miktarını aşağıya yazarak başlayabilirsiniz. Ayrıca eğer süpersonik gelirli bir iş yapıyorsanız bu size gizliden golden dickinizi göstermek için de güzel bir fırsat olur. Forumu okuyan kızların zengin erkeklerle özel mesaj yoluyla tanıştığını biliyor muydunuz ;) ;)

Kafa dağıtma ile ilgili de kıstasınızı şöyle vereyim. İş kanununa göre 4 saate kadar mesaili işlerde dinlenme süresi 15dk, 4-7,5 saat arası yarım saat, 7,5+ için 1 saattir.

Buyurun efenim.

haha abi bunun arastirmasini yuz kere yaptılar zaten
direk o istatistiklere ulassaydın
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ben bir forum sitesine ya da facebooka bir şeyler yazarak memleketi kurtaramıyorum sevgili kardeşim. ergenlik kafası onlar. ben çalışıyorum, üretiyorum, cari açığı kapatıyorum, gönüllülük hizmetlerimi yerine getiriyorum katkımı öyle sağlıyorum.
paticiğin zararlı olduğunu da söylemiyorum bir veri çalışması bu olur da talep görürse.
sen yanlış anlamışsın beni.

yeah, right.
Sosyal ağlarda paylaş

kamuoyu salaktır abi. hiç bir şeyi tam olarak bilmez. hep gösterildiği kadarına vakıf olur. medya manipüle edilmiştir. bağımsız kaynak yoktur. veri kirliliği çok fazla. doğru bilgiye ulaşıp onu filtrelemek için gösterilmesi gereken çaba çok fazla. ayrıca ne olmuşsa olmuş ne yapayım yani. hakim değilim, savcı değilim, politikacı değilim, polis değilim, medya mensubu değilim. benim bir oy hakkım var onu da yıllardır boş atıyorum yine boş atacağım. doğrudan demokrasiye inanıyorum ben. ama yerelde veririm yine belediyeme. bu konularla uğraşacağım sırada iki kitap okusam iki sınava girsem daha çok faydasını görüyorum ben. bence böyle gündem ile ilgili atıp tutan insanların büyük çoğunluğu boşluktan, tatminsizlikten, hayatlarında bazı eksiklikleri gidermek için tutku ile bu konularda tartışıyorlar. yoksa akıl sahibi insanın işi değil böyle saatlerce atıp tutmak. ha magazin konuşmuşsun ha bunu bir farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

kamuoyu salaktır abi. hiç bir şeyi tam olarak bilmez. hep gösterildiği kadarına vakıf olur. medya manipüle edilmiştir. bağımsız kaynak yoktur. veri kirliliği çok fazla. doğru bilgiye ulaşıp onu filtrelemek için gösterilmesi gereken çaba çok fazla. ayrıca ne olmuşsa olmuş ne yapayım yani. hakim değilim, savcı değilim, politikacı değilim, polis değilim, medya mensubu değilim. benim bir oy hakkım var onu da yıllardır boş atıyorum yine boş atacağım. doğrudan demokrasiye inanıyorum ben. ama yerelde veririm yine belediyeme. bu konularla uğraşacağım sırada iki kitap okusam iki sınava girsem daha çok faydasını görüyorum ben. bence böyle gündem ile ilgili atıp tutan insanların büyük çoğunluğu boşluktan, tatminsizlikten, hayatlarında bazı eksiklikleri gidermek için tutku ile bu konularda tartışıyorlar. yoksa akıl sahibi insanın işi değil böyle saatlerce atıp tutmak. ha magazin konuşmuşsun ha bunu bir farkı yok.

leeee€€eeeeel

poponu tırmaladığın iş hayatının yasalarını peygamberler getiriyor zannediyorsun herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir şey soracağım sizlere.

ben vasat, kötü ve daha kötü arasında bir seçim yapmak zorunda mıyım?
hiçbirini seçmiyorum arkadaşım. hiçbirini seçmeme hakkım da var. hem böylelikle beni temsil eden kimse olmadığı için, temsil edenlerin yaptıklarından dolayı bir vicdan azabı da yaşamıyorum. tepkimi bu şekilde gösteriyorum. ayrıca temsil falan da edilmek istemiyorum. ama düzen bu şekilde. böyle uyum sağlıyorum ben de.

bu arada biraz okursan göreceksin bizim yasaların tüzüklerin yönetmeliklerin alayı avrupa birliği çerçevelerinden arak. yani a da gelse aynılarını getiriyor b de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...