Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bütün haritaları oynadım acaba yeni harita nereden indirebilirm.Kaliteli bir site warmı?(google dan aradım fakat birşey bulamadım) yardımcı olursanız sevinirim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hmm... sanırım bulabileceğin bir site yok 3do battıktan sonra heroes kapsayan siteler kapandı.Elinde eski level cdleri varsa onlara bi bak baya bi senaryo olacak.O da olmazsa sen kendin yap :D[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sonunda güzel bir site buldum.buyrun sizde faydalanın. http://www.heroes.h1.ru/heroes3/maps.php Birde shadow of death serverı warmı.Online oynayabilirmiyis bir serverdan.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehehe aklıma iyi bir fikir geldi ben burda bi faerun haritası yaparım underdarklı fln oo cillop olur oturup oynarım sonra heheh[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ah ah 5 sene oynadım şu melet heroes u halada arada sırada oynarım adamlar ne oyun yapmış:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Random Map oyna olsun bitsin ;)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 armageddon's blade yoksa random map yapamaz. veya ben yannış hatırlıyor da olabilirim:) baya bir oldu oynamayalı ehueh. canım çekti şimdi:([signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 armageddon's blade siz oynanmıo heroes sod walla :D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 galiba bir site vardı haritalar için.gamespy dan oynamaya çalışırsanız orda bi site adı olacaktı kasamadım şimdi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 wake of gods indir. heroes'a bir daha aşık olacaksın. 3rd party bir rus yapımı eklenti 40 mb tı sanırım. Ama tüm heroes dünyası heroes 3.5 diyor ona. Yeni itemler yeni yaratıklar yeni binalar (hepside süpper) ve en önemlisi HARİTA GENERATE edebiliyosun... Süpper bişi... Hemen çek...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar