Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz...(buyuk balik kucuk baligi yer)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son kare fake zaten snrm..
o kadar buyuk kütleli bi haraket esnasinda millet oyle rahat takilmaz herhalde..bide duba yok, bide camdaki gölge ayni..bide neden devam resimleri yok?

semra hanim gibiyim serefsizim..[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
said:
hilikus, 23 Aralık 2004 01:49 tarihinde demiş ki:
son kare fake zaten snrm..
o kadar buyuk kütleli bi haraket esnasinda millet oyle rahat takilmaz herhalde..bide duba yok, bide camdaki gölge ayni..bide neden devam resimleri yok?

semra hanim gibiyim serefsizim..

said:
Delanoresse, 23 Aralık 2004 01:57 tarihinde demiş ki:
olay ne?

bende bisey anlamadım ya:-?
Mesaj tarihi:
oldu
zaten vinçlerino ayakları da süs duruyo orda[signature][hline]It's hard to be an ornithologist and walk through a wood when all around you the world is shouting:"Bugger off, this is my bush! Aargh, the nest thief! Have sex with me, I can make my chest big and red!"
Mesaj tarihi:
ahahahaha. harbiden ben uykumu alamamısım ya. sadece ilk resimie bakmıs durmusum. sonrada ben bisey anlamadım diyom. sayfayı assagı kaydırıp diger resimleri görunce anladım ve kendime baya bi guldum.
Mesaj tarihi:
eheh süper
said:
zaidral, 23 Aralık 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
olay romanya'da sanırım ve son kare fotoşap

Olay %95 İngiltere'den (vinçlerin yazıları vs.)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
o yanindaki iki metre ayakliklar acikken yavas dussun o vinc suya. ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
walla güzelmiş :D

yer mekan bellimi? biri ingiltere demiş ama =)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
yandan içi su dolu yük kaldıran kamyon şöförüde salaktır yani:)

ha önden kaldırılmaz arkası havalanırda ya ayaklık kullansın arkadan kaldırsın yani akıl

sondaki bariz fake:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
son resim belli oluyor faek oldugu. bakın arkadaki siyah minibüs gitmiş. olay bittikten sonra çekmişler yani :P[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
e yok artık.Yüzde yüz fake resim bunnar :) Ama doğanın kanunu tabii büyük balık küçük balığı yermiş...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
  • Yeni Oluştur...