Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bunu mu dert ettin diyorsanız evet baya sinirimi bozdu normal win7 ve win7 basic temalarında masaüstünü göster tuşu, mouseunuzu sağ alta böyle çat diye attığınızda en köşeye bile gitse çalışıyor. (resimde de imleçler çıkmamış ama, 2.sinde alt köşede mouse) http://i.imgur.com/E8OSxCN.jpg ancak klasik temada (ki lanet olsun hep klasik temaya dönüyorum sevdiğimden) o mouse imlecinin köşeye gelmemesi lazım. yoksa tuş basılmıyor. varsa fix bat bişeyi yardım edene öyle dua ederim ki geçmiş sülalesine endüljans verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi win+D yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 şimdi sorunu okuyunca bi sağ alt köşeye indirdim mouse'u o dedigin yere tıkladım bi kere yetti bi dahaki ne zamana artık kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar