wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 NolaxThensbane said: ] şarkıyla fena gitti kardeş :( Darlandım bende şarkıyla heauheuhau
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 uzun kazagimi giyip, koca bardakta cay icmeye gidiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 neskafe iç, crome kardeş büyük sevap işledi benim küfürümü yedi ama bu arada
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Certhas said: bir boot lick göremedik böyle bondage olmaz olsun. asadfghjkohue
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bi tane de benden gelsin http://www.youtube.com/watch?v=WF_n1SI2Oi4
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 MasterHapLo said: Noyzura said: MasterHapLo said: noyan sen izmirdeydin dimi? evet bir kaçç hafta izmirdeyim. simdi sen adami tehdit ediyorsun anlatiyorsun burada biseyler de amcasi sana sutyenden sonraki gelen kiyafeti de giydirir dikkat et ya da izmirde kalma bu aralar benden soylemesi. bu yaptığına başkasının penisi ile gerdeye girmek derlerde yavaş dur nereye giriyorsun boş boş konuşma.. Senin gibi adamları kaile alamam ama karşıma biri çıktığında her zaman gereğini yaptım. Korkan her zaman kaybeder. Şimdi bu havalı konuşmaları al ve lazım olduğu yerde kendi tierinde yedirebileceğin adamlara yaparsın. çaow..
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: istanbulda sultanbeylide inşaatta çalışırken bir kız arkadaşım vardı. gaziosmanpaşada oturuyordu. internetten tanışmıştık. bir gece, günüzden kanalizasyona robot sokmuştuk o görüntüleri wmm da montajlarken arkada sabaha kadar bu şarkı dönmüştü. hep o kızı düşünüyordum bir yandan da. buluşunca şöyle yaparız böyle yaparız diye. sonra buluşmaya gelmedi benimle. başka birini bulmuş. güzel de kızdı. şimdi de o çocukla evlenmek üzereler. başkasının hikayesinde petibör olduk anlayacağınız. abi agzimi burnumu kirdin sarkiyla neyse bu haftasonu geliyorum kisa bir sureliginede olsa ulkeye. o zaman gorurum. Eger gelmiyor olsaydim baya baya kotu koymustu sarki. Giden ben olunca bide
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Barok trden attıracaklar seni noyan :( warrok muydu neydi o ya?
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 wastyrx said: neskafe iç, crome kardeş büyük sevap işledi benim küfürümü yedi ama bu arada niye küfrediyorsun la hassas duyguların insanı
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Certhas said: bir boot lick göremedik böyle bondage olmaz olsun. pek submissive kafalara yokum çok ısrar ettiler kıramadım ondan biraz saçma olduda ..
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 wastyrx said: Barok trden attıracaklar seni noyan :( warrok muydu neydi o ya? balron olabilir mi ?
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 warlock trmiş ya küfürlüymüş https://www.youtube.com/watch?v=IUarpzAWnjI
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 heuaheau ne bileyim ya hatırlayamadım
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 AtlaraFisildayan said: imam çözümün nedir abi? herkes kitap eğitim rasyonel bilim ağzından alıp arkasınjdan mı cıkarsın? sequo gibiler, noyan gibiler olmasın mı? herkes imamizer mi olsun? http://inciswf.com/1298717011.swf diyorum işte milli eğitim maduru. yanlış cevaplara kadar sistemin seçtiği bir dünyada bizim gibi adamların gerçek hayatta varolabilme fikri bile herifin anlayabileceği birşeyin çok ötesinde. İmkan buldukça ezik atıyor ve kendi halinde tatmin oluyor ama ağlaya ağlaya göl olur ;D
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: Cons said: imam kıskanıyor bariz imam koskoca paticiğin en komplekli adamı olabilir. bu esnada imam hala yazıyor ama kazara bile okumamak için hızla geçiyorum scroll ile ;D çok sevimsiz bi post olmuş bu
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: o diğer şarkının filminin de bir anısı var abi.. aah ah, şu hayatta vasat insanın dramı hiç konuşulmaz ama en büyük dramlardan birisi de bizimkisi lan. ne oluyoruz, ne olamıyoruz.. yazdım bunu. bir ara rakı içelim. ya da ARAK içelim /summon sipeys
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Saeros said: Noyzura said: Cons said: imam kıskanıyor bariz imam koskoca paticiğin en komplekli adamı olabilir. bu esnada imam hala yazıyor ama kazara bile okumamak için hızla geçiyorum scroll ile ;D çok sevimsiz bi post olmuş bu İmamın double A4 wot'u kadar olamaz heralde. tamam arkadaşınız size iyi ama başkasına bu kadar ezik atması çok sevimsiz .
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Fly said: warrock abi warrock warrock gibi oyun. oynamayın
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Xenocide said: dayz alpha çıkmış bunlar hala noyan konuşuyolar ne lüzumsuzsunuz ha this. son zamanlarda video oyunları forumu olmayı komple bitirme planları olan komplolar türedi.
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1471756_10152148732702526_1025806735_n.jpg
Öne çıkan mesajlar