Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura'dan özür topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

Noyzura said:

MasterHapLo said:

noyan sen izmirdeydin dimi?

evet bir kaçç hafta izmirdeyim.

simdi sen adami tehdit ediyorsun anlatiyorsun burada biseyler de amcasi sana sutyenden sonraki gelen kiyafeti de giydirir dikkat et ya da izmirde kalma bu aralar benden soylemesi.

bu yaptığına başkasının penisi ile gerdeye girmek derlerde yavaş dur nereye giriyorsun boş boş konuşma..

Senin gibi adamları kaile alamam ama karşıma biri çıktığında her zaman gereğini yaptım. Korkan her zaman kaybeder. Şimdi bu havalı konuşmaları al ve lazım olduğu yerde kendi tierinde yedirebileceğin adamlara yaparsın. çaow..
Mesaj tarihi:
chrome said:

istanbulda sultanbeylide inşaatta çalışırken bir kız arkadaşım vardı. gaziosmanpaşada oturuyordu. internetten tanışmıştık. bir gece, günüzden kanalizasyona robot sokmuştuk o görüntüleri wmm da montajlarken arkada sabaha kadar bu şarkı dönmüştü. hep o kızı düşünüyordum bir yandan da. buluşunca şöyle yaparız böyle yaparız diye. sonra buluşmaya gelmedi benimle. başka birini bulmuş. güzel de kızdı. şimdi de o çocukla evlenmek üzereler. başkasının hikayesinde petibör olduk anlayacağınız.

abi agzimi burnumu kirdin sarkiyla
neyse bu haftasonu geliyorum kisa bir sureliginede olsa ulkeye.
o zaman gorurum. Eger gelmiyor olsaydim baya baya kotu koymustu sarki. Giden ben olunca bide
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

imam çözümün nedir abi?

herkes kitap eğitim rasyonel bilim ağzından alıp arkasınjdan mı cıkarsın? sequo gibiler, noyan gibiler olmasın mı? herkes imamizer mi olsun?

http://inciswf.com/1298717011.swf

diyorum işte milli eğitim maduru. yanlış cevaplara kadar sistemin seçtiği bir dünyada bizim gibi adamların gerçek hayatta varolabilme fikri bile herifin anlayabileceği birşeyin çok ötesinde.

İmkan buldukça ezik atıyor ve kendi halinde tatmin oluyor ama ağlaya ağlaya göl olur ;D
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Cons said:

imam kıskanıyor bariz

imam koskoca paticiğin en komplekli adamı olabilir. bu esnada imam hala yazıyor ama kazara bile okumamak için hızla geçiyorum scroll ile ;D

çok sevimsiz bi post olmuş bu
Mesaj tarihi:
chrome said:

o diğer şarkının filminin de bir anısı var abi..

aah ah, şu hayatta vasat insanın dramı hiç konuşulmaz ama en büyük dramlardan birisi de bizimkisi lan. ne oluyoruz, ne olamıyoruz..

yazdım bunu. bir ara rakı içelim.

ya da ARAK içelim

/summon sipeys
Mesaj tarihi:
Saeros said:

Noyzura said:

Cons said:

imam kıskanıyor bariz

imam koskoca paticiğin en komplekli adamı olabilir. bu esnada imam hala yazıyor ama kazara bile okumamak için hızla geçiyorum scroll ile ;D

çok sevimsiz bi post olmuş bu

İmamın double A4 wot'u kadar olamaz heralde. tamam arkadaşınız size iyi ama başkasına bu kadar ezik atması çok sevimsiz .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...