Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

This Realy Ultima Online..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İs The Moment Ogre Lord...

Bu Filmdede Ogre Lordumunuzun Miracle Rölünde Aktörlük Yaptigi Bi Sahne İzliyoruz..

( Ayrıca Film Setide Cok İtina İle Dekor Edilmis Bir Bölge )

Ogre Lord 'a Ulasmak isteyenler: 0900 910 10 33[signature][hline]MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
İs For Me Love Hand3!..

[Bu mesaj Mayh3m tarafından 05 Aralık 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Arkadaslar cok utandım ya valla billa Ogre Lord ol dediler olduk bende role uyayım die gobegimi sisirdim zaten kocaman gobek var birazda sisirence cok komik olmus siz gulun gulun insallah basınızada gelir :P Saka Saka ... Valla bu fotograf cekilmesinde hic bilgim yokdu olsun meshur oldum :) . Hadi herkes bol gulmeler .
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sokaktan birisi sizi gorse ne der :) yoruma açık euhehu hoş ama boş :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Mesaj tarihi:
said:
Dread_Dance, 05 Aralık 2004 05:13 tarihinde demiş ki:
enteresan bisey carpti gozume an ex por ve des mani ile bandaj yirtmislar helal olsun

Scriptini ayarlarsan Frozen olunca bandaj yırtılmasını sen de yapabilirsin. ;) Ama hoş olmuş.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture
Mesaj tarihi:
amma güsel ogre lord[signature][hline]peace is lie there is only passion through the passion we gain strengh through the strengh we gain power through the power our chains are broken spells shall free us...
MİNAX FOX
Mesaj tarihi:
said:
Owner_666, 18 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
Benimde cok hosuma gitti fakat an ex por yiyince bir kisi frozen gibi yazi mi cikiyor o nerden cikmis onu anlamadim.
orda yurumeye çalışıyor ordan alaka yani :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
  • Yeni Oluştur...