kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 livereload olayını kullanan varmı ? lan çözemedim yapmıyor benimkisi chrome'a eklenti olarak kurdum, sublime için olanı indirdim ama yok ı ıh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 çokta güzel bişiymiş halbukim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben lua için kullanıyorum, dediğin şeyini ne olduğunu anlamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sublime text2 bi editör panpa kod falan yazarken livereload dediğim olaysa sen css yazdığında her seferinde sayfaya gelip refresh atman yerine, arka tarafta her değişiklik yapıp kaydettiğinde otomatik refresh atıyor bi git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sen beceremeyeceksin sanirim bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 durun bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yaptım za baya iyi lan bu arada ciddiyim arka tarafta css yazarken her saveinde browserda otomatik güncelliyo mal mal gidip LEFLEŞ atmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kermit said: sublime text2 bi editör panpa kod falan yazarken livereload dediğim olaysa sen css yazdığında her seferinde sayfaya gelip refresh atman yerine, arka tarafta her değişiklik yapıp kaydettiğinde otomatik refresh atıyor bi git lan ula editör olduğunu biliyorum, kullanıyorum yazmışım ya hehe. livereloadı soruyodum ben asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ctrl+shift+r akar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://24ways.org/2013/grunt-is-not-weird-and-hard/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar