Slat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Babasının kulağını kopardı Bursa'nın Demirkapı Mahallesi'nde babası Osman A. (75) ile birlikte oturan Ahmet A. (42), akşam eve aşırı alkollü olarak gelip ölen kızkardeşinin kızı Büşra'yı (4.5) dövmeye başladı. Torununu kurtarmak için araya giren babası Osman A. ile kendisini evlendirmediği için tartışan Ahmet A., yaşlı adamın sol kulağını ısırarak, yarısını kopardı. Öfkesi dinmeyen Ahmet A., av tüfeğiyle babasını kovalamaya başladı. Komşuların durumu polise bildirmesi üzerine yakalanan Ahmet A., adliyeye sevkedildi. SSK Bölge Hastanesi'ne kaldırılan Osman A.'nın kulağının kopan parçası bulunamadı. Oğlunun her akşam eve alkollü gelip kendisini dövdüğünü öne süren Osman A., '7 çocuğum var. En hayırsızı Ahmet. Kendisini evlendirmediğim için sürekli beni dövüp küfreder. Davacıyım' diye ağladı. Bilmem izlediniz mi dün akşam haberlerde.. Kulağı kopan Osman eve geliyor kulağını falan arıyor.. Yastıkların altına bakıyor falan :lol: Kameraman soruyor adama: Kameraman: Dayı napıyosun? Osman: Kulağı arıyorum Sonra adam biyere telefon açıyo aynen söyle: Osman: Sor bakiim annene benim kulak ordamı? :) :) Dün akşam 5dk falan aralıksın güldüm bu olaya izleyen varsa anlar halimi :) Kaynak[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Aslında traji komik bi olay aa harbi komik ya bende bayaa güldüm.Hele sor bakiim benim kulak ordamı koprtum ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ya zaten içimiz kararıyor haberleri izleyince buraya taşımayın böyle şeyleri barim burda görmeyelim[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Büşra bebek için elele iyi etmiş walla :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yoo benim şahsen böyle haberlerde içim kararmıyor hatta katıla katıla gülüyorum.. Bunda üzülecek bi olay yok zaten klasik yurdum haberleri..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 dünde bu haber yemek yerken çıktı tv'de kusuyodum arkadan adam konuşuyor ben tam köfteyi ağzıma atarken:'yaşlı adam kopan kulağını arıyor'[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Slat, 22 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: Yoo benim şahsen böyle haberlerde içim kararmıyor hatta katıla katıla gülüyorum.. Bunda üzülecek bi olay yok zaten klasik yurdum haberleri.. evet kulağı kopan adama gülen klasik yurdum öküzüsün sen de ? inşallah senin de kulağın kopar da ararsın diktirtmek için, anlarsın o zaman...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Goering, 22 Aralık 2004 21:31 tarihinde demiş ki: said: Slat, 22 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: Yoo benim şahsen böyle haberlerde içim kararmıyor hatta katıla katıla gülüyorum.. Bunda üzülecek bi olay yok zaten klasik yurdum haberleri.. evet kulağı kopan adama gülen klasik yurdum öküzüsün sen de ? inşallah senin de kulağın kopar da ararsın diktirtmek için, anlarsın o zaman... bu ne şiddet , ne celal!?!?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 22 Aralık 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 relax relax.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Goering, 22 Aralık 2004 21:31 tarihinde demiş ki: said: Slat, 22 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: Yoo benim şahsen böyle haberlerde içim kararmıyor hatta katıla katıla gülüyorum.. Bunda üzülecek bi olay yok zaten klasik yurdum haberleri.. evet kulağı kopan adama gülen klasik yurdum öküzüsün sen de ? inşallah senin de kulağın kopar da ararsın diktirtmek için, anlarsın o zaman... Bencede bu ne şiddet?Bu arada adam nasıl ısırmışta koparmış ne dişlerdir o ya kopar mı öle kulak alla alla.Bence komik bi olay yani komik bir şekilde kopmuş...Ne biliim yamyam gibi kulak ısırmak fln nasıl kopmuş harbi şimdi bayaa aklıma takıldı ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bence komik bir olay. Yurdun öküzü olmakla ne alakası var? Gayet de komik yani. lol[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 yannız allah ahmetin belasını versin o ayrıda komik ehee "amca! amcaa! genemi kulak genemi kulak?" "ha eşşoleş.. bi kulağı kopardılar 5 yıldır aynı şeyi diyorlar" "ehehe"[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Chemical tarafından 22 Aralık 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Direk komik bi olay, dramatize etmeye gerek yok hatta... Hahahaheohohh[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tv'de izledim dün. Kulağı kopan adam telefonda karısına kulağının nerede olduğunu soruyordu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yazik lo[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Öyle evladın Allah belasını versin. Mal herif.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar