Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 /server irc.guildintent.com Kanal #paticik haydin devam go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gogogo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 akşama appletde yapacam sizin için lan GAMARALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 olm link verin. bu ne lan böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sen gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KuddusiMavra said: olm link verin. bu ne lan böyle? kanka mirc yükle yada bekle akşama applet yapacam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ircop'luk verirseniz gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 mevzu varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kanala girenlere ne kadar ücret odenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 5 allah coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 https://kiwiirc.com/client buradanda girilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kış aylarının vazgeçilmezi olacak mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 forum nickinizle girin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bdsm ve latex fetişi olanları #bdsm kanalına bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ooo seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 akşam gelirim lan ben akşam oluyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 @ninja da geldi lol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Fin said: sen gelme senin için gelmeyeceğim finito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kuddusi gel bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 quddusi gel panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 işyerimdeyim. bilgisayarımı az önce çocuğa verdim,ekranı değiştirmeye gitti.şimdi kızlardan birinin lep topu aldım,oradan girdim paticik'e. ben öyle linksiz neyin anlamam ircye girmeyi falan. akşam evden bakacağım.yok link varsa verin,gireyim.geçen sene ne güzel giriyorduk bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ne mirc i ya pati underground un messajlaşma olayı var siz halen mirc diosunuz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gerge bunu okuyorsa chat'e gelsin. bi'şey danışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KuddusiMavra said: işyerimdeyim. bilgisayarımı az önce çocuğa verdim,ekranı değiştirmeye gitti.şimdi kızlardan birinin lep topu aldım,oradan girdim paticik'e. ben öyle linksiz neyin anlamam ircye girmeyi falan. akşam evden bakacağım.yok link varsa verin,gireyim.geçen sene ne güzel giriyorduk bir ara. vermişler işte önceki sayfada. https://kiwiirc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Alın size link: http://www.guildintent.com/paticik/ direk #paticik kanalına da girer tıklayın girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar