monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bir türlü kuramadım mereti. Bootcamp inatla usbdeki windowsu görmüyor. Ne yaptıysam da görmedi halbuki windowsun kendi sitesinden çektim isoyu, bootcamp ile bootable usb yapmaya çalıştığımda da 64bit windows 7 yüklememe rağmen bana git 64bit yükle bu 64bit değil diyo. Ben şimdi disk utilityden mac partitionunu azaltıp yeni partition açsam sonra usbyi takıp hiç bootcampe haber vermeden windows yüklesem babalara gelir mi alet ? bootcample yapınca bi ton helper yüklüyo sanırım yanında aslında öyle olsa iyi olur ama yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 usbyi formatladın değil mi önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 usb ye adam gibi mount ettiginden emin misin w7 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 deneyebileceğim herşeyi denedim diye düşünüyorum. windows üzerinden bootable usb oluşturdum(zaten kendi formatlıyo) olmadı, mac üzerinden disk utiliy ile formatlayıp isoyu atmaya çalıştım error bişeyler bişeyler dedi sanırım iso-9... ile ilgili bir dalga varmış macte o yüzden yazdırmıyormuş. bootcample bootable usb yapmaya çalıştım o da bana 64bit olan isonun 64bit olmadığını iddaa etti ve maceram böyle bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 osx versiyonu ve bootcamp versiyonun ne, hangi w7 yi kurmaya calisiyorsun hangi sirayla kurmayi denedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 osx 10.9 bootcampte sanırım 5.1.0 windows 7 ultimate 64biti yüklemeye çalışıyorum. ilk olarak appleın sitesinde bootcample halletmeyi anlatıyodu onu denedim sonra internetten çözüm aradım işte terminalle falan usbyi bootable yapmaya çalıştım dd if of komutlarını kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 monoscope said: osx 10.9 bootcampte sanırım 5.1.0 windows 7 ultimate 64biti yüklemeye çalışıyorum. ilk olarak appleın sitesinde bootcample halletmeyi anlatıyodu onu denedim sonra internetten çözüm aradım işte terminalle falan usbyi bootable yapmaya çalıştım dd if of komutlarını kullanarak. bir daha kisefere sisteminde fuse osx yada tuxera ntfs 3g+ olsun uğraşmazsın hemde ntfs external hdd lere yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar