Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 boya toplari ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 deyip 2 gün sonra banlamalarını çok gördüm kasma boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 biraz alkol de almış sanırım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gelsin elin iskoçyasından adam da yatırımını yapsın açsın lokanta, ya da güney afrika'dan olmadı tayland'dan... ama ülkesinden kaçıp sığındığı ülkede mal varlığı edinip sülalesini taşıyıp 8'er tane doğurmaları benim de midemi bulandırıyor. zaten sınırdan geçen geçene.(hangi sınır?) adamlar akıyo resmen. benim vergilerimle 600bin+ yurttaş olmayan sığınmacıya 2milyar+ dolar harcanması açıkçası bana koyuyor. türkiye'de asgari ücretle aile geçindirmeye çalışan o kadar kişi varken.. en azından bizim de kondom paramızı versinler ? bayanlara da güneş kremi. url bavulumu topladım ben gidiyorum ağalar. kırıcı olduysam affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yurtdışında da mülteci varmış o yüzden sorun yok yæææ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: biraz alkol de almış sanırım arkadaş. ya chrome. ne biliyorsun, ne kadar hayat tecrüben var, olayların kaç adım sonrasını görebiliyorsun diyeceğim, ama demiyorum. çünkü neden, cevabı bilmiyorum, ha benden çok bilgili/mantıklı bir insanda olabilirsin mümkün ama inan tartışmak istemiyorum. görüşlerime saygı duyup duymamak sana kalmış ama çocukca sataşmalarla başkalarına düşüncelerini empoze edemezsin. hayır ben hep ben odaklı konuştum farkındaysan, olayın benim tarafımdan nasıl göründüğünü sizinle paylaştım, ve aynı şekilde görüşlerini ifade edemeyen biriyle tartışacak değilim. en basitinden şunu sorayım, bir türk ve bir suriyeli koysalar karşına karakterleri hakkında hiç bir şey bilmediğin, biri kesin ölecek seç hangisi deseler ne dersin? yok öyle yağma abim, bazen ikiside yaşasın diyemiyorsun yaşadığı hayat, hayat olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi özür dilerim ya. sen gerçekten çok güzel bir insanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Lectre said: deyip 2 gün sonra banlamalarını çok gördüm kasma boşuna :) neden kasayim ki sayin akean, killmaster, kingspawn, TheAftertoucher? 8-) severim doppelganger lari. neyse konu ile alakali bir sey mi bu bana attigin laf? degilse ogrenemdin mi kac yildir elli tane hesap banletmissin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 iki kişinin hayatı benim elimdeyse abi ben eğer mümkünse kendim öldürülmeyi tercih ederdim. çünkü bana göre böyle bir karar vermek dahi cinayete iştigal etmektir. peki ben sana bir şey sorucam. diyelim ki mesela bir gün eve geldin. en yakın arkadaşını mutfak masasının üzerine çıkmış ve çatır çatır sıçarken gördün. ne düşünürsün ne yaparsın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahahah 7 tane eksik orada işte. kalanları bulabiliyorsan yazar mısın ama farklı 3 şehirden zamanında login olduklarım var :< sayısını biliyorum ama nickleri hatırlamıyorum işte dönüp okuyayım yazdıklarımı ^^ neyse kasma o zaman, zaten banlama diye dedim bıktım balondan inan. İnan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: iki kişinin hayatı benim elimdeyse abi ben eğer mümkünse kendim öldürülmeyi tercih ederdim. çünkü bana göre böyle bir karar vermek dahi cinayete iştigal etmektir. peki ben sana bir şey sorucam. diyelim ki mesela bir gün eve geldin. en yakın arkadaşını mutfak masasının üzerine çıkmış ve çatır çatır sıçarken gördün. ne düşünürsün ne yaparsın abi? önce normalmiş gibi karşılayıp masayı çöpe attırırım, 2 gün sonrada anahtarı değiştirip ev arkadaşımı evden atarım. next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 NE DİYOSUN BE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 orçun garbagea git abiler konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome'un sorusu ne acaipmiş lan yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 annen mi ölsün, pipin mi kopsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Lectre said: orçun garbagea git abiler konuşuyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben gülerdim abi napılır ki skdskfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 orcun burda benim misafirim, siz gidebilirsiniz rahatsiz olduysaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hayırdır kardeş buralar senin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 işte şu şükrünün yaptığı mesela cürmük kadar yetkisi ile saltanat sürmek oluyor. ÖRÇÖN BÖÖNÖÖM ÖRKÖDÖŞÖM BÖĞÖNMÖĞÖN GÖTSÖĞĞÖN BÖN MÖDÖRÖTÖRÜM GÖVÖRÖM HÖPÖNÖNÖZÖÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: evet. peki bu sonuca nereden vardığını sorabilir miyim kıromun şükrüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://static.59saniye.com/thumbs/2012/12/01/20121201214602-5677-big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 HAOHAHHAOIHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar