MeSh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Raistin, 17 Aralık 2004 18:43 tarihinde demiş ki: ab uyesi olursak 18 yasima bastigim gun avusturalya vatandasligina gecerim avusturalya?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 başbakanın açıklaması: "derogasyonlar gerekli görüldüğü taktirde kullanılacaktır." "ucu açık müzakere süreci, süresi tam belli olmadığı için tarafımızdanda uygun görülmüştür" yani ikisinde kabul etmiş bulunmaktayız.kesinlikle ciddi bir başarısızlıktır.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 o yüzden çok üzgünüm diyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 17 Aralık 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 AB'den finansal yardimin alin size tomar tomar euro seklinde olmasi gerekmez. Piyasaya akacak yabanci yatirimciyla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 diğer tarafada aynen yazmıştım burayada yazayım.haberiniz olsun said: yanlız ucu açıklık konusunda yeni bişiler öğrendim. fransa 44 yıldan beri üye olacak ülkeler için referandum kullanmamış.üstelik iki sene sonra üye olacak bulgaristan ve romanya için bile kullanılmayacak.hatta ve hatta şu anda adaylık aşamasında olan bi ülke için referandum kullanılması fransanın anayasasınada aykırıdır ve sadece türkiye için anayasa değişikliği yapacaklardır. fransanın "ucu açık" terimi üzerinde bu kadar ısrar etmesine şaşmamalı.verdikeri mesaj çok açık.müzakere süreci içinde istedikleri tavizleri alıp(ermeni soykırımı, kıbrıs, ege kıta sahalığı-lahey adalet divanına giderek, azınlıklar), sonunda referandum ile bizi rededecekler. bu zirve bizim için tam bir başarısızlıktır. [signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 çok güzel bi açıklama yaptı erdoğan[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bi gazetecinin "brüksel - ankara - diyarbakır hattında çok güzel bi hava yaşanıyor. kürtlerinde bu konuda beklentileri var. somut bi açıklamanız varmı?" sorusu üzerine. erdoğan: "valla bizim öyle bi hattımız yok.bir tek anlara-brüksel hattı var.ankarada 72 milyon türkiye cumhuriyeti vatandaşını temsil etmektedir. teşekkür ederim."[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 17 Aralık 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bor ve petrol cıkartılmamasını bır nedenıde askerın ızın vermemesıdır.sımdı onların hepsını cıkartıp satsa dıs ve ıc borcları odeyecek sevıyede ancak ılerıkı zamanda,yıllar sonra cok daha degerlenmesı beklenıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 tayyeap'in bu lafı bütün hayalperestlere kapak olsun.. tayyeap mi demiş bunu hehe[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kesinlikle inanamıyorum. bütün medya bunu çok büyük bi başarı gibi gösteriyor. çok komik. bu ciddi bi başarısızlıktır.çocukmu kandırıyolar.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ne başarısızlık? kıbrıs konusunda çok ta haklı değiliz hani.. bunun farkındayız ve en makul şekilde çözücez umarım ermeni konussunda ise işe yarar sonuçlar aldık.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_d, 17 Aralık 2004 19:22 tarihinde demiş ki: "valla bizim öyle bi hattımız yok.bir tek anlara-brüksel hattı var.ankarada 72 milyon türkiye cumhuriyeti vatandaşını temsil etmektedir. teşekkür ederim." ehe başka sorusu olan !!!![signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_d, 17 Aralık 2004 19:50 tarihinde demiş ki: kesinlikle inanamıyorum. bütün medya bunu çok büyük bi başarı gibi gösteriyor. çok komik. bu ciddi bi başarısızlıktır.çocukmu kandırıyolar. -1 Bu müzakereler dahilinde alınabilecek en iyisi olmasa da makul bir başarıdır. Sonuçta Türkiye taviz vermeyeceğini söylediği birçok konunun taslağa eklenmemesini başarıyla sağlamıştır. İsterlerse son dakikaya kadar oyalayıp bizi almasınlar, Türkiye işte o zaman çok şey kaybetmez. Sonuçta Avrupa Birliği ülkemizin gelişmesi için bir araçtır yani amaç değildir. Erdoğan'ı da gönülden kutluyorum. Devletin başına geçtiklerinde dış politika tecrübelerinin olmadığını söylemişti kimileri. Ama yapabileceklerinin en iyisini yaptılar. Taviz'lerini sonuna kadar savundular. Açıklamalarda söylendiği gibi, Ankara Anlaşmasının adapte edilmesi Kıbrıs'ı tanımak da değildir. Bizim istemediğimiz bence en önemli metin "ucu açık" tabiri. Neden bu tabir her üye adayına uygulandığı halde bize özel olarak metinde yer aldı.? Avrupa yapar..[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya bosuna umut ediyoruz almicaklar ki :) Oyalıolar bizde böle oyalanıorus işte :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 biz buraya giderken öncelikle kesin üyelik taahhutü ve derogasyonların mutabakat metninde geçmemesi hedefiyle gittik. kıbrıs, ermeni sınırları ve soykırım gibi sorunlar türkiyeyi asıl amacından digress etmek için kullandıkları ara başlıklardı.bizde bu oyuna rahatca düştü.çünkü zaten biz eninde sonunda rum kesimini tanıyacağız.ama tam üyelik taahhütü aldığımız zaman bizim için sorun olmaktan çıkacaktı.bu taahhütle birlikte asıl amacımız rum kesimini tanıma işlemini atabildiğimiz kadar ileriye atmak olacaktı. ama şu anda tam üyelik sadece avrupa birliğinin iyi niyetine kalmış durumdadır.üye olsak bile derogasyonların kalıcı olması durumunda türkiyenin hevesle beklediği hatta avrupa birliğine girmeyi istemesinin en önemli sebebi olan emeğin ve sermayenin serbest dolaşım haklarından sonsuza kadar mahrum kalabiliriz.üstelik bunların tamamı avrupanın insiyatifinde. hatta en kötü senaryoyu yazarsak: müzakereler 3 ekim 2005'de başlar.10 senelik müzakere süreci içinde çeşitli ve hatta belki büyük tavizler vererek avrupa birliğinin istediği asıl sorunları çözeriz.kıta sahanlığı-lahey e gidilerek çözeriz.kıbrıs rum kesimini tanırız ve kıbrısda işgalci konumuna düşeriz. ermeni soykırımını kabul ederiz. ermeni sınırı gibi yapay bi sorunu çözeriz.hatta söylemesi bile kötü ama üniter devlet yapısından vazgeçip güneydoğuya otonom veiriz. fakat bu sürenin sonunda fransa ve avusturya kendi ülkesinde bi referandum düzenler.red oyu çıkması hiç şaşırtıcı olmaz."sizi alamıyoruz kusura bakmayın" diyebilirler.yada "sizi alıyoruz ama sebest dolaşım hakkından mahrumsunuz, ayrıca ürettiğiniz fındık, çay, tekstil, bor vs. ürünleri bize x taneden fazla satamazsınız kusura bakmayın" da diyebilirler.bizde verdiğimiz tavizlere kalırız.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 şu cnn'in ve bilimum amerikan sitelerinin bu tututmları hep aynı ve artık o kadar öfkeleniyorum ki.. dünyanın en büyük haber kanalı cnn'in internet sitesinde konuyla ilgili koyacak hiç fotoğraf kalmamış gibi şu fotoğrafı koymuş.. ben çıldıracağım artık..türkiyeyle ilgili koyacak hiçbir resim kalmadı mı??http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/12/17/eu.turkey/index.html ekleme: cnnturk'ün pek fazla bağı olmadığını biliyorum cnn ile ama yine de bağları var ve bu tür konularda hiç mi girişimleri olmuyor??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay[Bu mesaj Jhengie tarafından 17 Aralık 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 iyi analiz güzel yazı kesinlikle katılıyorum fakat daha kötü senaryo die yazdığın senaryoyu daha kötüleştirebilirler.. edik : ra_d'ın yazısına cevap... edik : Avrupalı çocugu ne oldugunu bilir...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine [Bu mesaj insight tarafından 17 Aralık 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 gerçekten olmayacak gibi göründü ama tam üyelik için çalışmalar başladı, manyak sevindirici bir durum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 94) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aramiza hosgeldiniz buyrun bu taraftan :P[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Jhengie yanlız bu türkiyenin gerçiğiki kimse inkar edemez. Türbanlı kadının bayrağın önündeki fotoğafı bence türkiyenin bildik fotoğrafı. Türkiye İstanbul Ankara İzmirden ibaret değilki.. Bence Türkiyenin kadınlarının %70 i başı kapalı ve böylece "çoğunluklar". Yani biz görmek istediğimizi söylüyoruz olanı kabullenmiyoruz. Bu arada ben ümmetçi filan değilim ama görünen köy klavuz istemiyor :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 peki neden özellikle o fotoğraf.. aradım ve şöyle de bir fotoğrafı buldum..böyle bir fotoğraf neden komuyor da özellikle mesaj verme amaçlı o fotoğraf kullanılıyor??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Aha kavga çıkıcak :) Ma harbi cnn hep böle yapıo ya geçen gün açtım izliorum türkiyeyi gösterio hep camileri,türbanlı kadınları yuh dedim :) *ortalığı kızıştırıp kaçar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ayrıca BBC çok daha geniş kaliteli bir yaklaşımla olayı ele almış ve bir çok araştırma haber yorumla desteklenmiş şu haberi yayınlamış.. http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4103931.stm bbc'ye de tebrikler.. sol tarafta görebileceğiniz linklerden "EXPLORING TURKEY Vast hinterland The BBC's Jonny Dymond travels east across Anatolia, where traditions still run deep " türkiyenin doğusunda, geleneklerin halen derin şekilde sürdüğü topraklara gitmiş aratırmışlar ve bunu da güzelce hazırlamışlar..bizim de buna itirazımız falan yok.. yani çok daha sorumlu bir gazetecilik yapılmış..haksız mıyım??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 medya yine hemen etkisini göstermeye başlamış bakıyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Chirac a görüşmeler sonucu ilk bir Ermeni gazeteciden soru geldi ve adam lafına şöyle başladı - Soykırım yapan bir ülkenin ............. ? 2. Soru Kürt bir gazeteciden - Kürtlerin hakları bla bla 3. Soru Rum bir gazeteciden - Kıbrıslıları halen tanımıyorlar ........[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar