GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 işe beraber gittiğim arkadaşın kendi evı var. Kız arkadaşıyla kalıyor. Kız arkadaşı kira ödüyor çocuğa. Yemekte zaten ayrı ödenir o milli gelenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Köyde ne arar imax dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sigmazki Imax izmire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 almanya çok güzel yaa. bayan profili de harika bence. hem çok güzeller hem çok doğal. sen de güzel yerde yaşıyorsun abi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Hanslar mı dövdü lan seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şükrü o kadar banalsın ki. milyon metrekarelik şehre imax mi sığmayacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 izmirdeki avmlere sıgmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 3 metrekare abi Izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: şükrü o kadar banalsın ki. milyon metrekarelik şehre imax mi sığmayacakmış? O kadar küçük ki m2'yle ölçüyorsunuz şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sadece benim şu an bulunduğum odaya bile 9 10 tane izmir sığıyor şükrünün mantığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 AMA GELİN GÖRÜN Kİİİ BEN NEREDE YAŞIYORUM? İZMİR? HAHAAHAH YANİ NASIL MİMKÜN OLABİLİR Kİ BÖYLE BİŞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 AHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA ÇOK GERİZEKALISINIZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şırome gene döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şorme icince cok bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Keyfiniz ve huzurunuz yerinde olup hayallerinizde ilerlerken , yatağınızda güzel bir kadın varken , lezzetli yemekler yerken... ha köyde olmuşun , ha beton bir şehirde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Köyde ne arar imax dendi mi? koy diil bi kere taam miiaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aymeks ne olm hobiti desemde izliycem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: senko kolay diye biliyorum ben. hele ki bu forumdaki kitle için. mühendissen chartered sınavlarına abanıyorsun. hele nz göçmen konusunda çok davetkar şu anda. kolay mı dan kastın bırakıp gitme kısmı kolay mı ise şöyle söyleyeyim abi zaten ist da da izmirde de corp guy oldun mu ancak bayramdan bayrama ailenle arkadaşlarınla düzgün görüşebiliyorsun. e oraya da gitsen aynı imkanın olacak. 2 3 gün az olacak ama 10 katı fazla kazanacaksın. bence makul yani o açıdan da dışardan avustralya da nz de göçmen istiyor gibi gözüküyor ama almıyorlar hacı adam. ben uğraştım biraz, şirket çalışma/oturma vizen varsa gel görüşelim diyo türkiyedeyim lan ne vizesi diyorum hacı ayarla öyle gel diyo şirkete girmeden nası alcam çalışma vizesi vs sizin davet göndermeniz lazım diyorum uğraşamayız onla, sen bi şekilde hallet diyo O_o nz ve aus böyle. aslında saçma avrupa ülkelerini de zorlamak lazım litvanya estonya polonya fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 arcane said: 3D filmi imaxde izleyen insanlara sinema yasaklanmalı. lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 senko said: chrome said: senko kolay diye biliyorum ben. hele ki bu forumdaki kitle için. mühendissen chartered sınavlarına abanıyorsun. hele nz göçmen konusunda çok davetkar şu anda. kolay mı dan kastın bırakıp gitme kısmı kolay mı ise şöyle söyleyeyim abi zaten ist da da izmirde de corp guy oldun mu ancak bayramdan bayrama ailenle arkadaşlarınla düzgün görüşebiliyorsun. e oraya da gitsen aynı imkanın olacak. 2 3 gün az olacak ama 10 katı fazla kazanacaksın. bence makul yani o açıdan da dışardan avustralya da nz de göçmen istiyor gibi gözüküyor ama almıyorlar hacı adam. ben uğraştım biraz, şirket çalışma/oturma vizen varsa gel görüşelim diyo türkiyedeyim lan ne vizesi diyorum hacı ayarla öyle gel diyo şirkete girmeden nası alcam çalışma vizesi vs sizin davet göndermeniz lazım diyorum uğraşamayız onla nz ve aus böyle. Su büyük sikinti gerçekten. Büyük şirkete giricen yukselicen sonra evropalilarla arkadaşlık dostluk derkennnnn ohoooo 40 yasimda evropada napayim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome yedin mi bizi aus kolay diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 forum bornovada 17,50 TL fiyat çekiyor dvdsini beklerim daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 evde hfr sinema perdesi varsa bekle tabii abi ne vereceksin 17.5 tl cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hfr sinema perdesi olmasa da olur 17,5 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bir de gözlük parasını sokuyorlar kapıda ohh afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar