pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hatun kaldırmak için 10 numara kitap nerde alıyorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Yok kötü demedim zaten kitaba da neyse okuyan kadın yokmuş forumda sanırım sıkıntı cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 forumda kadın mı var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 "roket adam" said: senede bi iki kızdan çok hoşlanıyorum ve sevgili olmak istiyorum. son iki senedir falan o kızlarla adam akıllı bi ilişki yürütemedim. senede 20-30 kızla 'eh işte gideri var, bi deneyelim' diyerek sevişmek istiyorum. bunun yarısından daha azı ile anca bi atraksiyon oluyor olursa. azı işte rakam sormayın. peki neden ilk grupla sevgili olup ikincilerle olmak istemiyorum? Yaptığım analizlere göre bunun sonucunu, bulamadım. Kızların hiç bir ortak noktası yok. Kendine güven çok etkileyici belki tek ortak nokta odur ya. İlk buluşma sonrası nufusuna alası geliyor insanın asdkjlaşs allahım ne boş bi mesaj yazdım. e=mc2 falan yazayım bari 41231 yıl sonra bu mesaj bi yerde bulunursa iyi kötü bir şeyler biliyor desinler. 1 molekülde 6,02x10üzeri23 tane atom bulunur. bu sayıya avogadro sayısı denir. dandanakan savaşı önemli yeraltı kaynaklarımızdandır. Lorem ipsum dolor siktr ahmet, sumpisçaktım gelişine elit. foruma sarhoş mesaj atmak yasaklansın. fremdschamen oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Kısmet işi abi bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar