mexinth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Deli_Haci ile yaptığımız mütarekeler ve müzakereler sonrasında, bu bölüme ayrı bir itici güç teşkil etmesi açısından çocukluğumda gerçekten çok sevdiğim ufak bir ansiklopedinin kapağını ve 2 sayfasını sunuyorum. (trt3 te savaş filmi seyredip gaza gelip buna bakardım tey tey tey) Kapağımız: sayfa 21: konvoy sayfası:[signature][hline]sonunda yeniledim.lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bu tarz ansiklopedilere gömülürdüm kücükken ben.zaten hala wc de ansiklopedi okuyan bi adamım :) bunlar resimli resimli ilgimi cekerdi o zamanlar. süperdirler bunlar[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 böyle pdf ler bulabilsek keşke..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bende mevcut bu 30 sayfa sanırım[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 çizimler süper ya eskiden öğrenme ansiklopedisi mi bilim ansikopedisi mi ne vardı çıarkdı arada bir, dedemlerde durur hala; arada nostalji yapra açar bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben kapakdaki "pembe" ile yakalanan tezatlığa dikakr çekmek istiyorum : ) *bu arada HARİKA birşey. ben de bmilliyetin verdiğ, ayvanlar alemni ansiklopedilere çok bakardım...ah ah...bir de eskiden kartondan maket verirdi gazateler...[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bir ara tararım her sayfasını, kendi logomu ve reklamımı yaparak :p[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Bıshop, 22 Aralık 2004 01:36 tarihinde demiş ki: bu tarz ansiklopedilere gömülürdüm kücükken ben.zaten hala wc de ansiklopedi okuyan bi adamım :) bunlar resimli resimli ilgimi cekerdi o zamanlar. süperdirler bunlar aaah ah Resimli Bilgi'ler aah[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar