paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, Oyun oynarken sesi duyup, karşı tarafa da kendi sesimi net şekilde ulaştıracak uygun fiyatlı, dayanıklı bir kulaklık bakıyorum. Limit max 200TL. Gözlük kullanıyorum, fazla sıkıp kulaklarıma limon muamelesi yapmasın. Baktıklarım şu 2 model: Plantronics 777 (refurbished 29GBP veya 80USD new) Logitech G230 (Vatan'da 135TL) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi sen ne efendi bi adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Plantronics i al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: abi sen ne efendi bi adamsın ya. AHAHAHAHAAHH BAGIRDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, Plantronics 777 siparişi veriyorum o zaman :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 üzerinde kendi amfisi olan kulaklıklardan al. ses kartın bağımsız kaliteli ve yüksek ses almanı sağlar ki plantronics'in çoğu modelinde var sanırım. ses kartıma zamanında iyi para harcadım dersen, gerek yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, Asus Xonar Essence STX'im var ama o HTPC'de takılı. Bana oyun sesini cızırdamadan versin kâfi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oc.net headphone guide Biraz outdated ama en azindan kriterlerini belirlemede yardimci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar