Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önemli!!!

tuzcu

Öne çıkan mesajlar

> > PROTESTO EDIYORUZ, SIZ DE KATILIN .... SITEYI SAKIN ACMAYIN...
> > EGER BUGUN BU KADAR RAHAT YASAYABILIYORSAK ONUN SAYESINDE.
> > SEVSENIZ DE SEVMESENIZ DE... BEGENMEYEN BU ULKEDEN DEFOLUP
> > GIDEBILIR.
> > Onemli !!! Sonuna kadar kontrol edin.....(SITEYI ACMADAN
FORWARDLAYIN
> > SITENIN RAITINGINI ARTIRMAYIN)
> > Merhaba; adresindeki sitede Turk
Millettinin
> > kurtaricisi
> > Mustafa Kemal ATATURK'e cirkin hakaretler yagdiriliyor. Bizim
sizlerden
> > istedigimiz
> > bu mesaji tanidiginiz herkese FORWARD etmeniz. Eger 2.000.000
protesto
> > forwardi
> > toplayabilirsek site kapatilacak. İlginiz icin simdiden tesekkur
ederim.

> >
> > Prof.Dr. Yavuz OKAN

arkadaslar bu maili copy paste yapıp diğer arkadaslarınıza gönderirseniz cok sevinirim.

ben burdaki hiçbi arkadasımın buna kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

2m kişi mahkemeye başvursa yinede kapanmaz bence site yasak bişey içermiyosa.. ama kapansın tabi, 2m kişi içinden bi kaç iyi hacker çıkar, gerekeni yapar zaten[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

kapanmasi iyi olmusta forward ile bu is olacak olsaydi simdiye kadar neler olurdu neler. biraz sacma bir olay bu bence. sadece kisisel tepki gosterilebilir. kullanim sartlarina uyuyorsa site ne icerikli olursa olsun kapatilamaz. nette olan yazili anlasmalar bile gecerlidir cunku. ben senin siteni sevmedim. olmus adama da hakaret ediyormussun hem deyip cat diye kapatilmaz yani siteler ...
Sosyal ağlarda paylaş

çok komik bir mesaj.
direk "gelin bakın siteye ne kadar ayıp ayıp, hatta forwardlayın, herkes merak edip girsin" tarzında birşey olmuş.
kendi sitesinin reytingini arttırmak için "forward zinciri" hilesine başvurmuş.

siteye bakmamayı ve 2 milyon kişiye forward olayını ise hiç anlamadım.
bir sayaç mı var böyle 2 milyon forward olunca bir siteyi patlatan?
direk fake kokan bir mektup.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten cok duyarlıymıssınız arkadaslar. sacmasapan konulara ilginiz cokken bööle bi konuya işte bukadar değer veriyosunuz. herneyse ama o yazıyı tekrar okumanızı rica ediyorum. sanırım 2. kez okudugunuzda bişiler anlicaksınız yada sizin için hiçbişi ifade etmicek. o zaman hiç umursamadıgınız tarih dersleriniz aklınıza gelir umarım.herneyse daha fazla konusmicam zaten suc bende bu kadar duyarlı arkadasların bulundugu yere bööle bi yazıyı yazmak suctu.
Sosyal ağlarda paylaş

her yazılana her forward edilene inanmak zorundamıyız
tamam hacklenmiş yazıyo, gerçekten kötü bişey vardıysa o sitede iyi yapmışsınız, zaten kimsenin öğle bir siteden haberide olduğunu sanmıyorum, forwardlanarak site kapatıldığınıda ilk defa duyuyorum[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tuzcu, 22 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
gerçekten cok duyarlıymıssınız arkadaslar. sacmasapan konulara ilginiz cokken bööle bi konuya işte bukadar değer veriyosunuz. herneyse ama o yazıyı tekrar okumanızı rica ediyorum. sanırım 2. kez okudugunuzda bişiler anlicaksınız yada sizin için hiçbişi ifade etmicek. o zaman hiç umursamadıgınız tarih dersleriniz aklınıza gelir umarım.herneyse daha fazla konusmicam zaten suc bende bu kadar duyarlı arkadasların bulundugu yere bööle bi yazıyı yazmak suctu.
hic umursamadigim tarih derslerinde anlatilan bir cok sey kolpa. herkes boyle dedigi icin bende demiyorum. dersi dinledigim icin biliyorum bunlari cunku lisedeki tarih ogretmenim mukemmel bir egiticiydi. isine geleni gormeyen arastiran dogruyu anlatan bir adamdi.

eger o kadar duyarli bilincli bir adamsan trip atmak yerine kendi yazdigini tekrar okur sonra benimkini -ve digerlerini- okur daha sonrada inanmadigimiz ya da tepki gosterdigimiz noktalari tek tek alinti yaparak ikna edersin. bunun sonucunda ne mi olur ? biz g.t oluruz cok pisman oluruz acayip ders alip senin istedigin turde bir adam oluruz sende rahatlamis olursun. gercekten ispatlamani istiyorum bunu yapabilecek bir adammisin yoksa sadece mizmizliktan mi ibaretsin ...

ha birde herhangi bir muneccim ile yakinlik derecen nedir ? tek konuda alayimizi cozdun de ondan merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...