madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bence kisisel bi mesele 49 numara bot nerden alınır istanbulda 3 4 senedir aynı botu giyiyodum artık su alıyor yenisi lazım. simdi numara tutmaz falan diye internetten siparis veremiyorum tabi. evet nerden alınır summon sparkcaster ve fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 49 numara nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yok mu lan ayagı buyuk hepiniz mi kucuk ayaklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 44-45-46 olur büyük ayak dediğin. seninki başka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2.5 metre falansan başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 50 numara markafoniden aldım ben timberlandin 200e arkadaşlarım bana part time wiscponsin kar cansvsrı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 50.5 benim... Cok cektim abi. Simdi amerikadayim. Bi ayakkabi magazasina gidince 15 numara (50.5 denk geliyor) numara var mi diyince 50 tane cesit sunuyorlar... Mutlu oluyorum. Eger bulabilirsen amerikadan falan siparis et. Eger acilse istiklal halep carsinda, adim kundura var. Kendisi yapiyor adamin 60 numaraya kadar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 simdi eski ayakkabım(3 4 senelik olan) 48 gozukuyo baktım ama son aldıgım butun ayakkabılar 49.5 alıyodum. acaba o aldıgım ayakkabı genisledi de ben mi oyle kullanabildim falan diye dusunuyorum. o yuzden gidip almam gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o zmaan dedim gibi adim kundurayi bir dene... dizaynlari super degil ama saglam ayakkabi yapiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kadıkoy aktacta varmıs en kotu orda gidip ayakkabı numaramı goreyim bot icin ondan sonra internetten falan siparis veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 internetten sipariste guzel bir sey var. Japon sistemi numarasina bak ayak uzunlugunun cm olani oluyor o yamulmuyorsam. Misal ayagin 30 cm ise jp 30 giyiyorsun gibi bisey bunuda aklinda tut. Bide online alirken yazar yaninda true to size, smaller than noraml falan diye onlarada dikkat et yeter. Bide kucuk gelirse gittigidiyora mantikli bir fiyatla koyarsan gider. Benim basima gelmisti. kucuk geldi dayi toplam bana mal oldugu fiyattan zarar etmeyecek sekilde koydugum gun gitmisti ggde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar