Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oha 5. indirdim çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 imamizer said: YENİDEN ULTİMAAA!!!!! http://i.imgur.com/SCNLyPY.gif abi ajkldhasjkhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 eve gidince ben de indireyim bari. 0.1 gain kaç saat sürüyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ph açık diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 spellbook yazan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 macro dediniz de, amele gibi .client mı bi komutla oyundaki oyunculara random tek tek gider macroda mı diye bakardık. macro gibi ise invisden çıkıp seslenirdik ya asdlasjdlaskd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ins gm'lersen kitabında olmasa bile yazabiliyorsun, 5. sayfadan sonrasını istersen scriber vendorlarından alabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 karakteri kasıyoruz da server geri alınmaz demi : ) birde şu skil kasma olaylarını ne zaman kapatıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://i.imgur.com/JTCzfXY.png çok fena dövücem sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 macro kontrolu var mı bilmiyorum bu devirde yoktur da varsa da hallederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yok mad artık yoktur kontrol fln edit: ayrıca 24 saat gün çok az. keşke dünya aldebaran kadar, güneş de en az mu cephei kadar olsaydı. günler 200 saat yıllar 1000 gün fln olurdu mis edit2: niye 24 saat az, iş güç dedin mi 1 oyuna bakacak vakit kalıyor. uo oynasak nw kalacak fln peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 10k borç vercek var mı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Llama said: karakteri kasıyoruz da server geri alınmaz demi : ) birde şu skil kasma olaylarını ne zaman kapatıcaklar sorma ya bide jail bile duruo lan hic unutmam bi ara 3gun fln jaila atmisalrdi icim kararmisti lan cocuk yasta oyun oynuoduk oyunda hapise sokuolardi ne alaka aq ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 said: Bu günden itibaren 1 ay boyunca %100 fazla skill gain olacak. Skill gain orani 30 gün sonunda kademeli sekilde düsürülerek orjinal haline düsecek. Şunu görünce kayıt olasım geldi hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 HotLine said: Wolas said: 1.HotLine - Yeezy 2.Wolas - Karsus 3.NolaxThensbane - Nolax Nolaxi cikaramadim ama Karsus nicki baya tanidik gelio. Nebula veya sananede Karsus diye miner veya tamer bi karakterin varmiydi? nebulada hiç oynamadım çünkü ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 loop said: said: Bu günden itibaren 1 ay boyunca %100 fazla skill gain olacak. Skill gain orani 30 gün sonunda kademeli sekilde düsürülerek orjinal haline düsecek. Şunu görünce kayıt olasım geldi hemen... abi ol 3 saatta iskiripşin 100 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Client i bile indermeden sorayım, para nasıl kazanılıyor, scribe mı açıcaz bi tane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Llama said: loop said: said: Bu günden itibaren 1 ay boyunca %100 fazla skill gain olacak. Skill gain orani 30 gün sonunda kademeli sekilde düsürülerek orjinal haline düsecek. Şunu görünce kayıt olasım geldi hemen... abi ol 3 saatta iskiripşin 100 oldu ben de kasmak istiyorum makrosu nasıl ki onun bi de para lazım mı başta ne kdr lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Uo loop la, pencereyi aşağı indireceksek te ez makroo muydu neydi, öyle bi şey kullandığımızı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 say .makelast uoloop -> delay 8000 şeklinde en son yaptıgınız scrull'u tekrar yazarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 isten cikip uo oynamaya gitmek icin sabirsizlaniorm kafalara bak ya paeauefkdjf bu oyunun en fazla omru 1 ay herkez yine pvp sirasinda sinir krizi gecirmeye baslayinca birakir. ztn benim client surekli crash oluo sanirim mac te bootcamp uzerinden oynadigim icin oluo oyleyse kafalar yenilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 easy çalışıyo mu hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yazılan scroll ları vendor bazen almıyor sinir oluyorum. farklı bi script mi var olayı ne anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Samuray mamuray diyor ya. Melee açmak istesem farketmiyordur değil mi class mlass ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 darknet4 said: yazılan scroll ları vendor bazen almıyor sinir oluyorum. farklı bi script mi var olayı ne anlamadım ki. Galiba, hali hazırda sattığı scroll u satın alıyor sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar