Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok mad artık yoktur kontrol fln

edit: ayrıca 24 saat gün çok az. keşke dünya aldebaran kadar, güneş de en az mu cephei kadar olsaydı. günler 200 saat yıllar 1000 gün fln olurdu mis

edit2: niye 24 saat az, iş güç dedin mi 1 oyuna bakacak vakit kalıyor. uo oynasak nw kalacak fln peh
Mesaj tarihi:
Llama said:

karakteri kasıyoruz da
server geri alınmaz demi : )

birde şu skil kasma olaylarını ne zaman kapatıcaklar

sorma ya bide jail bile duruo lan hic unutmam bi ara 3gun fln jaila atmisalrdi icim kararmisti lan cocuk yasta oyun oynuoduk oyunda hapise sokuolardi ne alaka aq ahah
Mesaj tarihi:
said:
Bu günden itibaren 1 ay boyunca %100 fazla skill gain olacak. Skill gain orani 30 gün sonunda kademeli sekilde düsürülerek orjinal haline düsecek.

Şunu görünce kayıt olasım geldi hemen...
Mesaj tarihi:
HotLine said:

Wolas said:

1.HotLine - Yeezy
2.Wolas - Karsus
3.NolaxThensbane - Nolax

Nolaxi cikaramadim ama Karsus nicki baya tanidik gelio. Nebula veya sananede Karsus diye miner veya tamer bi karakterin varmiydi?

nebulada hiç oynamadım çünkü ben
Mesaj tarihi:
loop said:

said:
Bu günden itibaren 1 ay boyunca %100 fazla skill gain olacak. Skill gain orani 30 gün sonunda kademeli sekilde düsürülerek orjinal haline düsecek.

abi ol 3 saatta iskiripşin 100 oldu
Mesaj tarihi:
Llama said:

loop said:

said:

abi ol 3 saatta iskiripşin 100 oldu

ben de kasmak istiyorum makrosu nasıl ki onun bi de para lazım mı başta ne kdr lazım ?
Mesaj tarihi:
isten cikip uo oynamaya gitmek icin sabirsizlaniorm kafalara bak ya paeauefkdjf bu oyunun en fazla omru 1 ay herkez yine pvp sirasinda sinir krizi gecirmeye baslayinca birakir. ztn benim client surekli crash oluo sanirim mac te bootcamp uzerinden oynadigim icin oluo oyleyse kafalar yenilcek
Mesaj tarihi:
darknet4 said:

yazılan scroll ları vendor bazen almıyor sinir oluyorum. farklı bi script mi var olayı ne anlamadım ki.

Galiba, hali hazırda sattığı scroll u satın alıyor sadece..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...