loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Vendor olayı nasıl oluyor ya ? Şu stokladığım scroll ları , 15 ten falan vendora mı koysam (:P) Akşam yoğunluğunda iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ben evi aldım valla kafa rahat ^^ bs kasıyorum ingotlarınıza talibim carpentery gmliyeyim evi döşücem hepinizi konuk edecem para kasında guild açak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ulan herkes scroll bulamıyor ben reg bulamıyorum :D takas yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tiLi said: Dworgian said: Karakterde 700 puan olabiliosa, Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100 Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur? abi hasta mısın miner karakterinle pvp yapmayıver. bs olan karaktere armslore lazım, carpentry lazım. mage de lazım. inpor atarsın pk ya taam niye bağırıosun ki? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: Ben evi aldım valla kafa rahat ^^ bs kasıyorum ingotlarınıza talibim carpentery gmliyeyim evi döşücem hepinizi konuk edecem para kasında guild açak Log varsa döşeyeyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ikisinide rahat rahat buluyon la hiç regsiz scrollsuz kalmadım da gece sanırım scrolları uçurmuş şerefisizn teki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Llama said: Dworgian said: Cipi demek istedin herhalde? türkçemizi koruyorum :P o zaman altın parçası diyeceksin arkadaş! zira gp = gold piece /capt obvious!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: tiLi said: Dworgian said: Karakterde 700 puan olabiliosa, Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100 Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur? abi hasta mısın miner karakterinle pvp yapmayıver. bs olan karaktere armslore lazım, carpentry lazım. mage de lazım. inpor atarsın pk ya taam niye bağırıosun ki? :( armslore niye la moriarty said: NolaxThensbane said: Ben evi aldım valla kafa rahat ^^ bs kasıyorum ingotlarınıza talibim carpentery gmliyeyim evi döşücem hepinizi konuk edecem para kasında guild açak Log varsa döşeyeyim sana log yok bende carpentry kasacam log olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 biri bana bs miner olan karakterim için 700 ü bi yazsın şuraya da kasayım ben akşama yavaştan. gerçi hala bs 100 değil iron ingot kıtlığı bizi öldürüyor mirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Wolas said: halberd 20 vuruyormuş +15 olsa + %50si tutsa 35+17 den critlese 78 dmg lol abi halbert zaten tatsız bir silahtı sağolsun. ama favori her daim katana ve kryss olmuştu. halbert ın hızı seni delirtebilir. sen onu indirene kadar ben arkaya dolaşır kryss le 2 kere de vururum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bende bs miner için tavsiye isteyecektim. Carpentry ve lumberjacking kasmam sıkıntı olmaz değil mi ? Magery yi recall yapacak kadar kasarım. Birde armslore mu lazım ? Dex in 100 olması şart mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: armslore niye la Arms Lore : Kullandığınız zırh ve silah hakkında bilgi verir. Wrestling ile birlikte kullanıldığında disarm (silahsızlandırma) , blacksmith ile birlikte kullanıldığında ise plate setleri kolayca tamir etmenizi sağlar.Yeteneği “use skill – arms lore” ile set parçalarını kontrol ederek geliştirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 loop said: Bende bs miner için tavsiye isteyecektim. Carpentry ve lumberjacking kasmam sıkıntı olmaz değil mi ? Magery yi recall yapacak kadar kasarım. Birde armslore mu lazım ? Dex in 100 olması şart mı ? magery zaten 30 train edilio o da yetio recall a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tamir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: Dworgian said: tiLi said: Dworgian said: Karakterde 700 puan olabiliosa, Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100 Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur? abi hasta mısın miner karakterinle pvp yapmayıver. bs olan karaktere armslore lazım, carpentry lazım. mage de lazım. inpor atarsın pk ya taam niye bağırıosun ki? :( armslore niye la moriarty said: NolaxThensbane said: Ben evi aldım valla kafa rahat ^^ bs kasıyorum ingotlarınıza talibim carpentery gmliyeyim evi döşücem hepinizi konuk edecem para kasında guild açak Log varsa döşeyeyim sana log yok bende carpentry kasacam log olsa oyunu bırakmayacaksan döşeyeyim ben log toplayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ev kuranlar akşam girince firend yapsıda bizde nemalanalım kendi evimizi kurana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 guild ne kadardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi çok gaza geliyorum burada okuyup okuyup ya. düzgün macrolamayı hiç öğrenmedim ben. en fazla scroll yazdım macroyla. pöff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: oyunu bırakmayacaksan döşeyeyim ben log toplayıp. illa döşeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: magery zaten 30 train edilio o da yetio recall a. Peki bs, mining, tinkering, carpentry, lumberjacking hepsini tek char da kasmam mantıklı olur mu ? Acaba ilerde başka bir skill e ihtiyacım olur mu bunların yanına, ayrı ayrı charlarda mı kassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 3 ve 4. circle büyülerim yok ya hadi kafayı yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 IRON ALIYEEEEEEEEEMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyunu bıraktıgım yok minoctayım iron ve loglarınız kabul edilir. sonra bizde sizi görürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 loop said: Dworgian said: magery zaten 30 train edilio o da yetio recall a. Peki bs, mining, tinkering, carpentry, lumberjacking hepsini tek char da kasmam mantıklı olur mu ? Acaba ilerde başka bir skill e ihtiyacım olur mu bunların yanına, ayrı ayrı charlarda mı kassam ? abi işte ben de onu düşünüyorum da, bs, miner, armslore, tinker, şu an benim kesin kasacaklarım. magery 30 olacak. geri kalan 370 skill ile ne yapacağımı bilmiyorum. fishing, cooking, inscription olabilir misal. bir de magery 100 lerim belki. ama o zaman tabii dex den kısıp int e biraz vermem gerek 100 str 75 dex 50 int olabilir statlar. gate açmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gathering skillerinin digerleriyle etkilesimi yok sanirim. onlardan birini baska charda, hatta baska accountta kas. hem 2sini birden makroya birakabilirsin hem de + slotun olur main crafterda. bowcraft falan kasmak istersin belki sonradan. ben olsam hatta baska charda lumberjack kasarim, lumberjack swordsman yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar