4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hahaha adamlar harbi başlamış lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dün 5 saat sıkılmadan fishing kastım lan özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 mage robe giymek için ne istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 wtb dagger :'( simple dagger. balıkları kesemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 brit bankada olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 xhi said: calvaria said: xhi oyunda ki adın ney chi mi? Zabi :D sağol Black-Ice netleşmiş oldu:)-D dün beraber kastık ben halinda, resist kasıyordum sen heal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: ceset bugı da vardır burda, cesede atın 3k malzemeyi evde kasın yerden silinmez peki evde sabit bir kutuya atılsa, herhalde olur değil mi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cesede atıp reslenin demek istedim, yazdığın yere düşer kalır yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bende girmeyi başardım aile fotoğrafına. Bir atım oldu. http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtlu1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 millet orada toplanıp naapio abi? event mi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hee dün gümüşsuyundan taksime çıktık onun eventi vardı. baya gaz yedik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 firstborn event galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu evenntten bana hediye düşmedi ama ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: cesede atıp reslenin demek istedim, yazdığın yere düşer kalır yerde yine ağırlıkdan yeni yapılan scrollar yere düşer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bana dun event prize diye biseyu dustu sonra geberdm ve reslenince kendi cesedim yerine baskasini lootlamisim ole ciktim ztn sonra ya acaba gitmismidir event prize? bide ne ise yarior? flame rengi biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 0ne said: dün 5 saat sıkılmadan fishing kastım lan özlemişim Abi itiraf edin böyle oyun gelmedi şte ya. Adam 98 yılında yapmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Wolas said: Gaboo said: cesede atıp reslenin demek istedim, yazdığın yere düşer kalır yerde yine ağırlıkdan yeni yapılan scrollar yere düşer ? düşsün? evde kaybolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 HotLine said: bana dun event prize diye biseyu dustu sonra geberdm ve reslenince kendi cesedim yerine baskasini lootlamisim ole ciktim ztn sonra ya acaba gitmismidir event prize? bide ne ise yarior? flame rengi biseydi muhtemelen gitmiştir, 10k gold bide gray horse falan cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 HotLine said: bana dun event prize diye biseyu dustu sonra geberdm ve reslenince kendi cesedim yerine baskasini lootlamisim ole ciktim ztn sonra ya acaba gitmismidir event prize? bide ne ise yarior? flame rengi biseydi İçinden at ve büyülü bir halberd çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gemiyi sudan nasıl çekeriz çantaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gemiden çık kapıyı açık bırak ve kaptanın poposuna çift tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 eventten lama çıktı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 event e katılsaymışım iyiymiş. craft charla gidip lag delisi olmayayım dediydim halbüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dword vurmana gerek yok ölürken yanında dur yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben birit banktan mezara gidene kadar event bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar